Få DIN RABATT nu!

🖤 BLACK WEEK är här! 🖤

Slå till på ett oslagbart erbjudande – Skaffa din prisvärda familjelåda till halva priset! Denna vecka är din chans att spara 50% och njuta av en bekvämare vardag. Använd kampanjkod BLACKWEEK i kassan.*

*Om du använder dig av en rabattkod, då binder du dig att få ytterligare 1 extra leverans

HÄR ÄR HUR DET FUNGERAR:

Välj dina rätter

Få leverans till din dörr

Sätt in maten i ugnen

Njut av din mat

Några av våra mest populära familjerätter

Våra matlådor

Vi erbjuder ett brett utbud av matlådor som är skräddarsydda för olika behov och preferenser. Våra matlådor är noggrant sammansatta av våra skickliga kockar för att säkerställa en balanserad och näringsrik kost. Vi använder bara de bästa ingredienserna och fokuserar på att använda så mycket lokala produkter som möjligt.

Vi har de bästa matlådorna för dig som vill äta gott och varierat, men har svårt att hitta tiden för att planera och förbereda dina måltider själv. Med våra matlådor kan du spara tid och stress samtidigt som du njuter av en god och hälsosam måltid.
Vi erbjuder också matlådor som är särskilt lämpliga för dig som vill gå ner i vikt eller behålla en hälsosam vikt. Våra matlådor är kalorisnåla och rika på protein, fibrer och andra näringsämnen som gör att du håller dig pigg och mätt hela dagen.

Prisvärda måltider

Om du letar efter billiga matlådor behöver du inte kompromissa med kvaliteten. Våra matlådor är prisvärda och anpassade för olika budgetar, så att du kan äta hälsosamt utan att tömma plånboken. Så om du vill ha hälsosamma, billiga och de bästa matlådorna så är Betterfeast det rätta valet för dig. Beställ din matlåda idag och upptäck det enkla och goda sättet att äta hälsosamt!