Lisas Uppväxt vid havet

Lisa växte upp i ett hem med mycket frihet, hon kunde aldrig sitta still och har alltid varit aktiv. Lisa och hennes familj tillbringar nästan all sin fritid vid havet. Särskilt på sommaren. Därför har familjelådan med grillrätter från Betterfeast hjälpt till att göra det enklare under semestern och har skapat mer kvalitetstid med dem nära och kära, vilket för Lisa blir hennes dotter Sofia och make Jacob.

Frihet

Lisa från Betterfeast växte upp i en liten by med 350 invånare. Där växte hon upp med sin mor, far och två bröder, det var ett hem med mycket frihet och en stor kärlek till naturen. Alla i familjen delar samma intresse för havet, oavsett om det handlar om dykning, fiske eller kitesurfing. Lisas familj hade inte alltid råd att åka på semester, men det spelade ingen roll, för semestern var en väl tilltagen tid, oftast ute vid havet.
Lisa träffade sin make Jacob i unga år 2007. Senare flyttade de ihop tillsammans till ett område som liknar det som Lisa växte upp i. Tillsammans har de fått sitt drömbarn Sofia. Sedan 2018 har Lisa varit anställd på Betterfeast, där hon ansvarar för inköp, produktion och personal/HR. Kort sagt ser hon till att hjulen går runt i företaget.
Jacob delar kärleken till naturen och havet med Lisa. De kitesurfar båda två och har investerat i en husbil tillsammans. Det är frihetsbehovet som de båda har, friheten att packa bilen och köra vart de vill, helst vid havet och känna vinden i håret.

 

”Det är verkligen speciellt att komma ut och surfa, både för min man och för mig. Det är den där känslan av frihet som du får när du är i vattnet det alltid är trevligt att få lite motion. En annan sak är att när du spänner fast en kite, hänger i den och surfar på en våg – det är sån otrolig frihet och speciellt vinden i håret! Du tar några andetag, tar ett dopp och får dig ”tanke-rensare” det vill säga att du tänker inte på vardagen, du tänker på det du ser framför dig. Du har inget utrymme att tänka på något annat. Alla borde släppa tankarna och vara i nuet!”

 

Vinster i vardagen

Matlådorna från Betterfeast gör vår vardag mycket enklare; min man arbetar på natten och jag på dagarna. Jag har 45 minuters resa till jobbet, så när jag är hemma klockan 17.00 är min man på väg ut genom dörren klockan 18.30. Det är därför som Betterfeast är så bra, vi kan koncentrera oss på den lilla tid vi har tillsammans istället för att laga mat. Så det finns ett helt annat lugn i vardagen – och när han sedan åker till jobbet är det bara lite diskning som behövs, vilket är minimalt. Det ger dig ett visst lugn och betydligt mindre stress. Jag tror att det är det värdet som Betterfeast tillför, det är många av våra kunder befinner sig i exakt samma situation, med olika saker i vardagen som sätter press på dem.

Grillade rätter i familjelådan

Familjelådan har blivit sommarvänlig. Det är ett bra alternativ för familjer så dem slipper handla under sommarsemestern. Vi tar med oss maten när vi surfar. Det är enkelt, bara en engångsgrill under armen – det är bra att du fortfarande kan ha en mysig grillsäsong utan att behöva organisera en massa saker.
Jag vill hellre tillbringa min semester fullt ut än att stå och laga mat. Det ger dig tid att njuta av de resor du gör och inte behöva gå hem två timmar tidigare för att du måste gå hem och sätta på potatisen. Betterfeast har skapat ett måltidskoncept som ger både tid för semester och kvalitetstid med familjen.