Spara tid på att handla och tillaga
Alltid kyld hemleverans
Enklare vardag
Färdiglagat på 5 min.
Spara tid på att handla och tillaga
Alltid kyld hemleverans
Enklare vardag
Färdiglagat på 5 min.
Spara tid på att handla och tillaga
Alltid kylda hemleveranser
Enklare vardag
Färdiglagat på 5 min.

Smoothiepaket

750,-

  • 3 dagars smoothie-kur
  • 5 dagliga smoothies
  • 3 läskande smaker
  • Klar att dricka
  • Kan förvaras i frysen i upp till 3 månader
  • Alltid kylda leveranser

Perfekt för smoothieälskaren, dig med liten aptit eller dig som vill kickstarta viktminskningen (se näringsvärden nedan)

Levererar vi till ditt postnummer?

Vad säger våra kunder om BetterFeast

Vi är så otroligt nöjda

“Vi är så otroligt nöjda, det går faktiskt inte att beskriva. Tack vare Betterfeast familjelåda slipper vi att planera, handla och laga vardagsmaten. Men vi får god och varierad vardagsmat. Jag gillar att laga mat, men på helgen. När tiden finns. Det här passar oss så bra. Och framför allt: Spar så mkt energi. Tacksam."

Fia

Maten är bra

“Tycker att maten har varit bra och hållet kvalitet. Har nog aldrig fått något som är dåligt eller smakar dåligt. Alltid fräscht och gott!”

Hamid

Mer än nöjd

“Vällagad och god mat, jag är mer än nöjd. Plus i kanten för jättebra och snabb hjälp när/om man behöver kontakta kundservice ☺”

Sarah

Viktminskningslådan har hjälpt mig

“Viktminskningslådan har hjälpt mig och hjälper mig att gå ner i hälsosam vikt på ett hälsosamt sätt, sakta men säkert som är det bästa sättet. Tack betterfeast!“

Mari

Bästa matkassen ever

“Så bra vardagsmat har vi nog aldrig haft. Hela familjen, 4 pers med två kräsna tonåringar äter som aldrig förr. Detta fortsätter vi verkligen med tills vidare 🌟🌟🌟🌟🌟”

Silvia

Mycket nöjd med helheten

“Jag började prenumerera på betterfeast matlådor, under min bröstcancer behandling. Men även för att jag lever med en funktionsnedsättning som påverkar min vardag. Jag är mycket nöjd med utbudet, variationen och kvaliteten, smaken på matlådorna.“

Barbara

Tyckte att leveransen var supersmidig!

“Bra portioner och all mat var supergod! Bra att man får med sallad och grönsaker som förgyller måltiden. Älskar att man sparar tid i vardagen på färdigmat! Då har man så mycket mer tid för annat! Kommer definitivt beställa igen!”

Rota

God mat

“God mat och pålitliga leveranser. Gick ner 17kg med viktminskningspaketet.”

Niclas

Leverans

BetterFeast levererar mat varje söndag, måndag eller tisdag. Din leveransdag beror på var i landet du bor. Om du har några frågor om leveransen kan du kontakta oss på telefon 020 12 73 20 eller e-post kundservice@betterfeast.se Maten är naturligtvis förpackad vid rätt temperatur och levereras i en låda med ispåsar. Vi använder oss av Gordon Delivery, som levererar med kylbil. Vi ser till att din mat är kyld under hela transporten, från oss och hem till dig. Du kommer att få ett sms några dagar innan din låda levereras till din dörr. De ringer på dörren för personlig leverans - bor du i hus kan lådan lämnas på en överenskommen plats, om du inte är hemma. Vid lägenheter gäller särskilda regler. Fråga gärna vår kundtjänst.

Tillagning

Maten du får från oss är klar att äta (med undantag för några få saker som pasta eller ris från familjelådan). Du slipper både att hacka och skala. Allt du behöver göra är att värma maten. När det gäller familjelådan måste du värma maten i ugnen. Om du inte har tillgång till ugn finns våra andra matlådor som kan värmas i mikrovågsugn. Ugn Max. 180 grader i 20-30 minuter. Mikro 2-3 minuter. Våra förpackningar tål max 200 grader.

Betterfeast SMOOTHIEPAKET

5 x solskenskyss

Apelsinjuice från koncentrat. Pastöriserad, puréad ananas 32%, aprikoser 31%, äpple, bananer, passionsfruktjuicekoncentrat, salt och antioxidanter (citronsyra och askorbinsyra). Purén är värmebehandlad och lösfryses i bitar, Bananpuré (16%)

Näringsinnehåll per 100 gr.:
Energi 237kJ / 56kcal
Fett 0,43g
Varav mättade fettsyror 0,02g
Kolhydrat 12g
Varav sockerarter 10,5g
Protein 0,78g
Salt 0,04g

5 x röda läppar

Äppeljuice*(44%), bananpuré (18%), äpple*(17%), vindruvor*, jordgubbar*(8%) och lila morotsjuice*. *Från koncentrat.

Näringsinnehåll per 100 gr.:
Energi 248kJ / 59kcal
Fett 0,5g
Varav mättade fettsyror 0g
Kolhydrat 13g
Varav sockerarter 12g
Protein 0,5g
Salt 0g

5 X grön glädje

Apelsinjuice från koncentrat. Pastöriserad, bananpuré (20%), 100% puré av mangofrukt, pastöriserad produkt (värmebehandlad), ärtor, ananaspuré, ingefära 28%, vatten, maltodextrin, salt, vegetabilisk olja (palm), vinäger, socker, citrusskalfiber, förtjockningsmedel (xantangummi), limejuice från koncentrat, konserveringsmedel: (E223. Innehåller *SULFITER)

Näringsinnehåll per 100 gr.:
Energi 262kJ / 62kcal
Fett 0,54g
Varav mättade fettsyror 0,09g
Kolhydrat 12,42g
Varav sockerarter 10,65g
Protein 1,23g
Salt 0,10g

 

Mängd / flaska: 400 ml

Hållbarhet: 4 dagar efter mottagandet. Produkten ska förvaras i kylskåp. Max 3 månader i frysen.

Vilken vecka vill ni motta er matlåda?

+0