Skapa mera tid till dig själv och de som betyder något för dig med BetterFeast

Historien bakom BetterFeast började 2015 med en enkel men stark dröm om att erbjuda människor välsmakande måltider utan krångel med att handla och laga mat. Vårt äventyr började med en visionär idé om att förändra hur upptagna människor upplever måltider. Den visionen blev grogrunden för att skapa den enklaste matlådan.

Grundandet av BetterFeast var inget mindre än ett löfte om att skapa variation och smak i ditt hem. Den första tiden präglades av ambition och beslutsamhet, men också av utmaningar som skulle övervinnas.

Att balansera den hårfina gränsen mellan utsökt smak och oklanderlig bekvämlighet krävde mer än bara passion; det krävde en orubblig vilja att förnya och förbättra. Det har alltid varit vårt uppdrag att tillhandahålla en enkel och bekväm måltidslösning, och det har inte förändrats.

Resan mot Bättre Måltider

Varje misstag och varje framgång har format BetterFeast till vad vi är idag: en källa till bekväma och välsmakande måltider som underlättar bördan av vardagens stress och jäkt. Det är därför vi finns i flera länder idag och inte har några planer på att sluta växa.

Men vår historia är inte bara resultatet av en persons arbete. Den är sammanvävd av berättelserna om det otroliga teamet bakom BetterFeast. Det krävdes ett samarbete, en familj av hängivna själar vars engagemang och kreativitet har varit avgörande för vår framgång.

Vi ser fram emot att fortsätta denna resa, ta vår vision till nya höjder och fortsätta att berika livet för upptagna människor överallt med varje måltid vi levererar.

Ät bättre med oss

Råvarans kvalitet är viktig, och här på BetterFeast ser vi många bra anledningar till att kosten bör baseras på grönsaker, fullkornsprodukter och kött från lokala slaktare. Det handlar om att få smak och variation att gå hand i hand utan att kompromissa med familjelivet.

Vi strävar efter att skapa menyer som speglar allmänna mattrender. Därför innehåller våra menyer ofta rätter från länder och kulturer runt om i världen. Det kan vara en indisk dhal, en marockansk gryta eller en thailändsk curry. Klassiska danska rätter har också en stor plats i våra hjärtan. Vi är ju ursprungligen ett danskt företag.

Variationen återspeglas i vår meny. I Familjelådan hittar du t ex. alltid 13 olika rätter att välja mellan varje vecka. Oavsett vilken matlåda du väljer så finns det något för alla smaker.

Vad säger våra kunder om BetterFeast

Vi är så otroligt nöjda

“Vi är så otroligt nöjda, det går faktiskt inte att beskriva. Tack vare Betterfeast familjelåda slipper vi att planera, handla och laga vardagsmaten. Men vi får god och varierad vardagsmat. Jag gillar att laga mat, men på helgen. När tiden finns. Det här passar oss så bra. Och framför allt: Spar så mkt energi. Tacksam."

Fia

Maten är bra

“Tycker att maten har varit bra och hållet kvalitet. Har nog aldrig fått något som är dåligt eller smakar dåligt. Alltid fräscht och gott!”

Hamid

Mer än nöjd

“Vällagad och god mat, jag är mer än nöjd. Plus i kanten för jättebra och snabb hjälp när/om man behöver kontakta kundservice ☺”

Sarah

Viktminskningslådan har hjälpt mig

“Viktminskningslådan har hjälpt mig och hjälper mig att gå ner i hälsosam vikt på ett hälsosamt sätt, sakta men säkert som är det bästa sättet. Tack betterfeast!“

Mari

Bästa matkassen ever

“Så bra vardagsmat har vi nog aldrig haft. Hela familjen, 4 pers med två kräsna tonåringar äter som aldrig förr. Detta fortsätter vi verkligen med tills vidare 🌟🌟🌟🌟🌟”

Silvia

Mycket nöjd med helheten

“Jag började prenumerera på betterfeast matlådor, under min bröstcancer behandling. Men även för att jag lever med en funktionsnedsättning som påverkar min vardag. Jag är mycket nöjd med utbudet, variationen och kvaliteten, smaken på matlådorna.“

Barbara

Tyckte att leveransen var supersmidig!

“Bra portioner och all mat var supergod! Bra att man får med sallad och grönsaker som förgyller måltiden. Älskar att man sparar tid i vardagen på färdigmat! Då har man så mycket mer tid för annat! Kommer definitivt beställa igen!”

Rota

God mat

“God mat och pålitliga leveranser. Gick ner 17kg med viktminskningspaketet.”

Niclas

BetterFeast Konceptet

Föreställ dig en vardag där du varken ska handla, laga mat eller planera menyn. En vardag med en färdiglagad måltid, omsorgsfullt tillagad av våra in-house kockar. Vårt team av kockar står för att hacka, steka och smaksätta med omsorg och kärlek till hantverket. Matlagning är vår konst, och vi gör det med stolthet.

Varje vecka kan du välja mellan 13 noggrant utvalda rätter, sedan tar vi hand om resten och levererar direkt till din dörr. Din enda uppgift: Värm maten och låt dig hänföras av den goda smaken. Våra matlådor är utformade för att ge dig frihet och variation, och med dem i ditt kök är vardagsmagin garanterad

Vi har packat vardagens smakupplevelser i tre unika matlådor: familjelådan, som gör middagen till en barnlek, viktminskningspaketet, som är din följeslagare på vägen mot en bättre livsstil, och vardagslådan, som är lika flexibel som din kalender tillåter. Alla lådor är utformade för att göra ditt liv enklare och skräddarsys efter dina behov.

Mera grönt i vardagen

Vi har ett bra samarbete med våra grönsaksleverantörer. De är experter på att hantera och tvätta grönsaker, vilket innebär att du får en högre kvalitet och en krispigare produkt.

Vi vill gärna bidra till att barnen äter mer grönsaker. Vi vet att de inte alltid är lika entusiastiska när det gäller för stora grönsakstuggor. På BetterFeast fokuserar vi på att få in mer grönt i vardagsmaten. Därför arbetar vi enligt en princip som vi kallar ”smuggelgrönt”, där vi findelar grönsakerna. Till exempel innehåller rätten Dansk miljonbiff nästan lika mycket grönsaker som kött.

Men det betyder inte att du behöver kompromissa med kvaliteten. Våra matlådor är gjorda av ingredienser som både är mättande och tillfredsställande när det gäller smak. Vi erbjuder ett gott och enkelt val som passar perfekt in i din aktiva livsstil.

Vi levererar till dörren

Levererar söder om Gävle

Snabb tillagning

Här är gudagott att vara..

På BetterFeast vet vi att ett starkt team och en bra arbetsmiljö inte kan skapas utan bra förutsättningar. Det är därför alla jobbfunktioner kan kommunicera direkt med varandra, vilket för oss närmare varandra och skapar den bästa möjliga arbetsmiljön.

En av nycklarna till vår framgång och framtida framgång är att skapa en kultur baserad på sunda värderingar där det finns plats för alla. Vi strävar efter att skapa en arbetsplats som främjar utveckling och ett företag som balanserar effektivitet och bra relationer.

Men hur uppnår vi detta? Genom att kultivera en arbetskultur där sociala evenemang och teambuilding är en naturlig del av vardagen. Där alla kan prata med alla. Grundtanken är att vi ska ha en arbetsplats som vi ser fram emot att åka till, varje morgon.

Vi vill gärna hjälpa

På BetterFeast strävar vårt team efter att göra skillnad. Vårt kök är förstås kärnan i vårt uppdrag, men vår passion sträcker sig långt bortom matlagning. Genom vårt danska huvudkontor står vi tillsammans i kampen för att besegra cancer och främja hjärthälsa. Vårt stöd till initiativ som ”Knæk Cancer” og ”Hjertegalla”, är både djupt och personligt eftersom vi alla känner någon som har kämpat mot sjukdom. Tillsammans kan vi göra skillnad och skapa en bättre framtid för oss alla.

Vi är också stolta över vårt engagemang i Jesper Buch Entrepreneurship Academy på Niels Brock, en av Danmarks mest internationella och innovativa handelshögskolor. Vår donation syftar till att skapa en miljö som uppmuntrar och stärker framtidens unga entreprenörer. Vi tror att investeringar i innovativa idéer och unga entreprenörer spelar en avgörande roll för att forma en framtid som kännetecknas av just nytänkande.

Vår övertygelse om att vi kan påverka samhället positivt genom att stödja sådana meningsfulla ändamål är stark. Vi kommer att fortsätta att påverka samhället och bidra till en bättre värld och vi uppmuntrar alla att ansluta sig till oss i vår strävan att skapa en positiv inverkan på samhället. Tillsammans kan vi uppnå anmärkningsvärda resultat och vi ser fram emot att dela denna resa med er alla.