Familjelåda vecka 47 (21. - 27. nov)

Rätter som vi rekommenderar är märkta med fet och grön text.

Rätt 1 - Yakatori marinerade kycklingspett serveras med majssallad, basmatiris och chutney (Innehållsdeklaration)
Rätt 2 - Krämig färs med potatismos och ärtor (Innehållsdeklaration)
Rätt 3 - Kyckling i gryta med krämig tomatsås, gula och gröna bönor, paprika och broccoli, serveras med fullkornspasta. (Innehållsdeklaration)
Rätt 4 - Krispig sejfilé med morot och purjolök, serveras med potatis och stuvad spenat (Innehållsdeklaration)
Rätt 5 - Marockansk tangine med nötkött, morötter, paprika, linser, kikärter och russin, serveras med couscous och en blandning av sojabönor och svarta bönor. (Innehållsdeklaration)
Rätt 6 - Fransk Cassoulet med kyckling, purjolök och vita bönor serveras med fullkornsris, stekta gula, orange och lila rötter. (Innehållsdeklaration)
Rätt 7 - Saftiga kalkonköttbullar med rostad vitlöksmarinerad potatis, timjanbakad rödbeta och tzatziki (Innehållsdeklaration)
Rätt 8 - Harira - marockansk soppa med gröna linser, kikärter, kyckling, sötpotatis och selleri, serveraa med plattbröd och crème fraiche. (Innehållsdeklaration)
Rätt 9 - Cheese Burgare med fullkornsbröd, hemlagad dressing, krispig sallad, gurkrelish och kryddade potatisklyftor (Innehållsdeklaration)

Familjelåda vecka 48 (28. nov - 4. dec)

Rätter som vi rekommenderar är märkta med fet och grön text.

Rätt 1 - Kyckling Tikka Masala serveras med fullkornsris och mangochutney (Innehållsdeklaration)
Rätt 2 - Saftig kassler serveras med krämig potatis och sesambakade morötter (Innehållsdeklaration)
Rätt 3 - Vegetarisk chili serveras med fullkornsris och creme fraiche (Innehållsdeklaration)
Rätt 4 - Tortillas med fyllning av nötkött, creme fraiche och majssalsa (Innehållsdeklaration)
Rätt 5 - Marockansk linsgryta med kyckling och bulgur (Innehållsdeklaration)
Rätt 6 - Kycklinglårfilé serveras med fullkornspasta och tomatsås (Innehållsdeklaration)
Rätt 7 - Fiskfrikadeller med räkor och chili serveras med potatis, örtdressing och gröna grönsaker. (Innehållsdeklaration)
Rätt 8 - Fläskkött med purjolökfyllning serveras med potatis, bakad haverrot och skysås (Innehållsdeklaration)
Rätt 9 - Fullkornsburgare a la caesar med sallad, kyckling, caesardressing och parmesan, serveras med potatis (Innehållsdeklaration)

Familjelåda vecka 49 (5. - 11. dec)

Rätter som vi rekommenderar är märkta med fet och grön text.

Rätt 1 - Krispig samosa serveras med bulgur och grönsaker (Innehållsdeklaration)
Rätt 2 - Klassiska köttbullar serveras med potatis, stuvad kål och vitlöksbakade bönor (Innehållsdeklaration)
Rätt 3 - Mongolian beef serveras med basmatiris och wokade grönsaker (Innehållsdeklaration)
Rätt 4 - Italienska köttbullar i tomatsås serveras med fullkornspasta (Innehållsdeklaration)
Rätt 5 - Krispiga fisknuggets serveras med potatis, ugnsbakade morötter och örtdressing. (Innehållsdeklaration)
Rätt 6 - Orientalisk kyckling serveras med basmatiris och sojabönor (Innehållsdeklaration)
Rätt 7 - Falafel med bröd, kornsallad och creme fraiche dressing (Innehållsdeklaration)
Rätt 8 - Gulaschsoppa serveras med bröd (Innehållsdeklaration)
Rätt 9 - Pulled pork fullkornsburgare med coleslaw, sallad och krispiga potatisklyftor (Innehållsdeklaration)

Familjelåda vecka 50 (12. - 18. dec)

Rätter som vi rekommenderar är märkta med fet och grön text.

Rätt 1 - Köttbullar av nötkött serveras med krispig potatis, ångad broccoli och bearnaisesås (Innehållsdeklaration)
Rätt 2 - Paprikagryta med kyckling, champinjoner, zucchini och paprika, serveras med fullkornsris och blomkål. (Innehållsdeklaration)
Rätt 3 - Gammaldags fläskkotlett serveras med stuvade gröna ärtor och potatis (Innehållsdeklaration)
Rätt 4 - Krispig kyckling serveras med basmatiris, lätt kryddig korma-sås och julienneblandning (Innehållsdeklaration)
Rätt 5 - Boeuf daube med kalvkött, champinjoner, purjolök, selleri och morötter, serveras med potatismos och timjanbakade rödbetor (Innehållsdeklaration)
Rätt 6 - Fiskfrikadeller serveras med gult ris, morotstzatziki och gröna bönor (Innehållsdeklaration)
Rätt 7 - Tarteletter med svampgryta, ärtor, parmesan och inlagd rödlök (Innehållsdeklaration)
Rätt 8 - Pasta a la carbonara med kyckling och svamp, serveras med fullkornspasta och sallad (Innehållsdeklaration)
Rätt 9 - Klassisk fullkornsburgare med nötfärs, Mr. Andersson-dressing, krispig sallad, inlagda gurkor och grekisk potatis (Innehållsdeklaration)

Viktminskningspaketet vecka 47 (21. - 27. nov)

Dag 1
Frukost: Birchergröt med hasselnötter
Lunch: Smörgås med kycklingsallad
Middag: Sallad med sojabönor och mini kycklingfrikadeller
Dag 2
Frukost: Soufflé med tomat och mandlar
Lunch: Linssallad med morot, rödbetor och grönkål
Middag: Krispig sejfilé med stuvad spenat och potatis
Dag 3
Frukost: Skyr med mango/ananas toppning
Lunch: Sallad med smörbönor, feta och falafel
Middag: Kalkonfrikadeller med bakad rödbeta och tzatziki
Dag 4
Frukost: Rågbröd med äpple och choklad, nötter och tomat
Lunch: Kycklingbröstfilé med pestomarinerad potatissallad
Middag: Marockansk köttgryta med bulgur och bönor
Dag 5
Frukost: Hallonyoghurt med quinoamüsli
Lunch: Pastasallad med broccoli, jordnötter och bacon
Middag: Krämig färs med potatis och ärtor

Viktminskningspaketet vecka 48 (28. nov - 4. dec)

Dag 1
Frukost: Krämig gröt med granatäpple och mandlar, toppas med kompott av vinbär och äpple.
Lunch: Smörgås med tomat, kyckling och sallad
Middag: Caesarsallad med kyckling och grovt bröd
Dag 2
Frukost: Kokt ägg med tomat och rågknäckebröd med havssalt
Lunch: Krispig kornsallad med broccoli, vitkål och edamame
Middag: Kyckling Tikka Masala med blomkål och edamamebönor
Dag 3
Frukost: Skyr med kompott av jordgubbar, äpple och aroniabär
Lunch: Mexikansk sallad med kyckling, avokado och svarta bönor
Middag: Vegetabilisk chili med naanbröd och creme fraiche
Dag 4
Frukost: Grovt bröd med marmelad och ost
Lunch: Medelhavstobouleh med vetekorn och spenat
Middag: Marockansk linsgryta med kyckling
Dag 5
Frukost: Kokosskyr med ananaspuré
Lunch: Pastasallad med kyckling, röd pesto, majs och feta
Middag: Fläskkött med purjolökfyllning serveras med potatis, bakad haverrot och brunsås

Viktminskningspaketet vecka 49 (5. - 11. dec)

Dag 1
Frukost: Chiagröt med apelsin och tranbär
Lunch: Smörgås med kyckling och ost
Middag: Sallad med quinoa och kyckling
Dag 2
Frukost: Soufflé med rågbröd och tomater
Lunch: Sallad med mandlar och vitlöksdressing
Middag: Mongolian beef med bulgur och wokade grönsaker
Dag 3
Frukost: Bäryoghurt med quinoamüsli
Lunch: Vetekornsallad med falafel
Middag: Fisknuggets med citronbakade morötter och örtdressing
Dag 4
Frukost: Frukostbröd med honung och ost
Lunch: Kikärtssallad med salladsost och örter
Middag: Orientalisk kyckling med blomkål och edamamebönor
Dag 5
Frukost: Vaniljkvarg med kompott av kiwi och krusbär
Lunch: Pastasallad med kyckling i curry/peppardressing
Middag: Samosa med kokt bulgur och ratatouille

Viktminskningspaketet vecka 50 (12. - 18. dec)

Dag 1
Frukost: Kakaogröt med kokos
Lunch: Smörgås med äggsallad
Middag: Sallad med edamamebönsallad och mini kycklingfrikadeller
Dag 2
Frukost: Äggröra med bröd
Lunch: Kålsallad med cajunkyckling och hummus
Middag: Fiskfrikadeller med räkor/chili, serveras med gult ris, morotstzatziki och broccoli
Dag 3
Frukost: Skyr med äppelkompott
Lunch: Kycklinginnerfilé med pestomarinerad potatissallad
Middag: Boeuf daube med potatis och bakade rödbetor
Dag 4
Frukost: Keso med avokado och bröd
Lunch: Bulgursallad med mango och edamamebönor samt chili- och ingefärsdressing, toppas med jordnötter.
Middag: Paprikagryta med blomkål och bönmix
Dag 5
Frukost: Vaniljkvarg med hallonkross
Lunch: Pastasallad a la clubsandwich
Middag: Spaghetti a la carbonara

Vardagslådan vecka 47 (21. - 27. nov)

Dag 1
Frukost: Birchergröt med hasselnötter
Lunch: Smörgås med kycklingsallad
Middag: Sallad med sojabönor och mini kycklingfrikadeller
Dag 2
Frukost: Soufflé med tomat och mandlar
Lunch: Linssallad med morot, rödbetor och grönkål
Middag: Krispig sejfilé med stuvad spenat och potatis
Dag 3
Frukost: Skyr med mango/ananas toppning
Lunch: Sallad med smörbönor, feta och falafel
Middag: Kalkonfrikadeller med bakad rödbeta och tzatziki
Dag 4
Frukost: Rågbröd med äpple och choklad, nötter och tomat
Lunch: Kycklingbröstfilé med pestomarinerad potatissallad
Middag: Marockansk köttgryta med bulgur och bönor
Dag 5
Frukost: Hallonyoghurt med quinoamüsli
Lunch: Pastasallad med broccoli, jordnötter och bacon
Middag: Krämig färs med potatis och ärtor

Vardagslådan vecka 48 (28. nov - 4. dec)

Dag 1
Frukost: Krämig gröt med granatäpple och mandlar, toppas med kompott av vinbär och äpple.
Lunch: Smörgås med tomat, kyckling och sallad
Middag: Caesarsallad med kyckling och grovt bröd
Dag 2
Frukost: Kokt ägg med tomat och rågknäckebröd med havssalt
Lunch: Krispig kornsallad med broccoli, vitkål och edamame
Middag: Kyckling Tikka Masala med blomkål och edamamebönor
Dag 3
Frukost: Skyr med kompott av jordgubbar, äpple och aroniabär
Lunch: Mexikansk sallad med kyckling, avokado och svarta bönor
Middag: Vegetabilisk chili med naanbröd och creme fraiche
Dag 4
Frukost: Grovt bröd med marmelad och ost
Lunch: Medelhavstobouleh med vetekorn och spenat
Middag: Marockansk linsgryta med kyckling
Dag 5
Frukost: Kokosskyr med ananaspuré
Lunch: Pastasallad med kyckling, röd pesto, majs och feta
Middag: Fläskkött med purjolökfyllning serveras med potatis, bakad haverrot och brunsås

Vardagslådan vecka 49 (5. - 11. dec)

Dag 1
Frukost: Chiagröt med apelsin och tranbär
Lunch: Smörgås med kyckling och ost
Middag: Sallad med quinoa och kyckling
Dag 2
Frukost: Soufflé med rågbröd och tomater
Lunch: Sallad med mandlar och vitlöksdressing
Middag: Mongolian beef med bulgur och wokade grönsaker
Dag 3
Frukost: Bäryoghurt med quinoamüsli
Lunch: Vetekornsallad med falafel
Middag: Fisknuggets med citronbakade morötter och örtdressing
Dag 4
Frukost: Frukostbröd med honung och ost
Lunch: Kikärtssallad med salladsost och örter
Middag: Orientalisk kyckling med blomkål och edamamebönor
Dag 5
Frukost: Vaniljkvarg med kompott av kiwi och krusbär
Lunch: Pastasallad med kyckling i curry/peppardressing
Middag: Samosa med kokt bulgur och ratatouille

Vardagslådan vecka 50 (12. - 18. dec)

Dag 1
Frukost: Kakaogröt med kokos
Lunch: Smörgås med äggsallad
Middag: Sallad med edamamebönsallad och mini kycklingfrikadeller
Dag 2
Frukost: Äggröra med bröd
Lunch: Kålsallad med cajunkyckling och hummus
Middag: Fiskfrikadeller med räkor/chili, serveras med gult ris, morotstzatziki och broccoli
Dag 3
Frukost: Skyr med äppelkompott
Lunch: Kycklinginnerfilé med pestomarinerad potatissallad
Middag: Boeuf daube med potatis och bakade rödbetor
Dag 4
Frukost: Keso med avokado och bröd
Lunch: Bulgursallad med mango och edamamebönor samt chili- och ingefärsdressing, toppas med jordnötter.
Middag: Paprikagryta med blomkål och bönmix
Dag 5
Frukost: Vaniljkvarg med hallonkross
Lunch: Pastasallad a la clubsandwich
Middag: Spaghetti a la carbonara