Familjelåda vecka 33 (15. - 21. aug)

Rätter som vi rekommenderar är märkta med fet och grön text.

Rätt 1 - *GRILLVÄNLIGT* Stekt kycklinglårfilé serveras med fullkornspasta och sås med tomater, zucchini och feta. (Innehållsdeklaration)
Rätt 2 - Krämig färsgryta med aubergine, zucchini och tomat, serveras med potatisklyftor och ärtor (Innehållsdeklaration)
Rätt 3 - Klassiska köttbullar i currysås som serveras med fullkornsris och bönor/mangosallad (Innehållsdeklaration)
Rätt 4 - Rågpanerad Alaskasej med potatis, stuvad spenat med champinjoner och babymorötter (Innehållsdeklaration)
Rätt 5 - Fullkornspasta a la carbonara med kyckling, champinjoner och parmesan, serveras med krispig sallad (Innehållsdeklaration)
Rätt 6 - *GRILLVÄNLIGT* Grillad marinerad kotlett som serveras med rissallad av basmatiris, grillad paprika, rödlök, squash och vårlök. OBS: Tillaga köttet på grillen eller i en stekpanna tills det är genomstekt. (Innehållsdeklaration)
Rätt 7 - Bakad kalvspjäll med potatis, skysås, ärtor och hempicklade björnbär (Innehållsdeklaration)
Rätt 8 - *GRILLVÄNLIGT* Chili-hotdogs med gourmetkorv, BBQ rostade majskolvar, hemlagad tomatrelish och krispiga rotfruktspommes. (Innehållsdeklaration)
Rätt 9 - American Crispy Fried Chicken Burger med fullkornsbröd, ost, sallad, friterad lök och krispig kryddig potatis. (Innehållsdeklaration)

Familjelåda vecka 34 (22. - 28. aug)

Rätter som vi rekommenderar är märkta med fet och grön text.

Rätt 1 - Krispig samosa fylld med potatis, lök, morötter och ärtor, serveras med bulgur pilavi och ångkokt blomkål. (Innehållsdeklaration)
Rätt 2 - Butter chicken serveras med fullkornsris och sur/söt mango chutney. (Innehållsdeklaration)
Rätt 3 - Klassiska köttbullar serveras med potatis, skysås och hemlagad rabarberkompott. (Innehållsdeklaration)
Rätt 4 - Kycklinglasagne i lager med bechamelsås och färska lasagneplattor, toppas med riven mozzarella. (Innehållsdeklaration)
Rätt 5 - *GRILLVÄNLIGT* Grillad fläskfilé med rustik potatissallad med grön pesto, feta, solrosfrön och soltorkade tomater. (Innehållsdeklaration)
Rätt 6 - Kryddiga fiskbiffar med räkor och chili, serveras med potatis, örtdressing och en blandning av ärter, broccoli och sockerärter. (Innehållsdeklaration)
Rätt 7 - *GRILLVÄNLIGT* Grillade kycklingspett som serveras med stekt potatis och en indisk yoghurtdressing med gröna bönor. (Innehållsdeklaration)
Rätt 8 - *GRILLVÄNLIGT* Lammköttbullar med körsbärstomater på spett, serveras med bulgur och morotstzatziki. (Innehållsdeklaration)
Rätt 9 - Sloppy Joe fullkornsburgare serveras med kålsallad och krispiga rotfruktspommes (Innehållsdeklaration)

Familjelåda vecka 35 (29. aug - 4. sep)

Rätter som vi rekommenderar är märkta med fet och grön text.

Rätt 1 - Krispig panerad jägerschnitzel (kalkon) serveras med kryddad potatis, mild paprikasås och ångad broccoli. (Innehållsdeklaration)
Rätt 2 - Klassisk gryta med filé med bacon och korv, serveras med fullkornsris och bakade morötter. (Innehållsdeklaration)
Rätt 3 - Oreganomarinerad saftig kycklingbröstfilé serveras med bulgur och en blandning av edamamebönor, svarta bönor och kikärter (Innehållsdeklaration)
Rätt 4 - Fullkornspasta i tryffelgräddsås med stekt bacon och sallad (Innehållsdeklaration)
Rätt 5 - Stekta fiskbiffar serveras med marinerad kall potatissallad med dill, feta, bönor och vårlök. (Innehållsdeklaration)
Rätt 6 - *GRILLVÄNLIGT* Grillade köttfärsbiffar serveras med tomatspett och bakad potatis med smör. (Innehållsdeklaration)
Rätt 7 - Indisk dahl med röda linser serveras med äpple/mint raita (Innehållsdeklaration)
Rätt 8 - *GRILLVÄNLIGT* Pestomarinerad saftig kycklingfilé och grillade korvar, serveras med med potatis, squash, morötter och auberginer i vitlök och timjanolja. (Innehållsdeklaration)
Rätt 9 - Pulled chicken fullkornsburgare med coleslaw, krispig sallad, bbq-dressing och potatisklyftor. (Innehållsdeklaration)

Viktminskningspaketet vecka 33 (15. - 21. aug)

Dag 1 - Tisdag
Frukost: Overnight oats med mangopure
Lunch: Smörgås med rödbetshumus och sallad
Middag: Quinoasallad med avokado och kyckling
Dag 2 - Onsdag
Frukost: Äggröra med kyckling och bröd
Lunch: Blomkålssallad med vetekorn och äppeldressing
Middag: Kycklinglårfilé med pasta och feta/tomatsås
Dag 3 - Torsdag
Frukost: Skyr med jordgubbs- och rabarberkompott
Lunch: Bulgursallad med mango och edamamebönor samt chili- och ingefärsdressing, toppas med jordnötter.
Middag: Krämig färsgryta med potatis och ärtor
Dag 4 - Fredag
Frukost: Rågbröd med äpple och choklad, med nötter och tomater
Lunch: Vetekornssallad med falafel
Middag: Spaghetti a la carbonara
Dag 5 - Lördag
Frukost: Hallonyoghurt med quinoamüsli
Lunch: Grön pastasallad med köttbullar
Middag: Quinoa biff med rissallad

Viktminskningspaketet vecka 34 (22. - 28. aug)

Dag 1 - Tisdag
Frukost: Chiagröt med kokos och mangopuré
Lunch: Sandwich med tomat, kyckling och sallad
Middag: Sallad med krispiga grönsaker, kikärter, feta och nötter som topping
Dag 2 - Onsdag
Frukost: Äggröra med bröd
Lunch: Rödkålssallad med edamamebönor, mango och tamari rostade solrosfrön
Middag: Samosa med varm bulgursallad
Dag 3 - Torsdag
Frukost: Skyr med kompott av jordgubbar, äpple och aroniabär
Lunch: Grön bulgursallad med spenat och tomat
Middag: Kryddiga fiskbiffar med örtdressing och grönsaker
Dag 4 - Fredag
Frukost: Drick skyr med passionsfrukt och fibermüsli
Lunch: Quinoasallad med rödbetstzatziki
Middag: Butter chicken med blomkål
Dag 5 - Lördag
Frukost: Skogsbärsyoghurt med granola
Lunch: Pastasallad a la club sandwich
Middag: Fullkornslasagne med kyckling

Viktminskningspaketet vecka 35 (29. aug - 4. sep)

Dag 1 - Tisdag
Frukost: Kall havre- och äppelgröt med svartvinbärstoppning
Lunch: Sandwich med kålsallad och falafel
Middag: Sallad med quinoa och kyckling
Dag 2 - Onsdag
Frukost: Äggröra med grillad paprika, ärtor och tomat
Lunch: Sydamerikansk sallad med quinoakyckling och rödbetor
Middag: Örtermarinerad kyckling med bulgur och bönor
Dag 3 - Torsdag
Frukost: Vaniljmarmelad med blandade nötter
Lunch: Pastasallad med broccoli, jordnötter och bacon
Middag: dhal med äpple/mynta raita
Dag 4 - Fredag
Frukost: Kokt ägg med tomat och fiberbröd
Lunch: Medelhavstobouleh med vetekorn och spenat
Middag: Kalkonköttbullar med potatis, paprikasås och broccoli
Dag 5 - Lördag
Frukost: Kefir med stenåldersmüsli
Lunch: Asiatisk rissallad
Middag: Pasta i tryffelgräddsås med kyckling

Vardagslådan vecka 33 (15. - 21. aug)

Dag 1 - Tisdag
Frukost: Overnight oats med mangopure
Lunch: Smörgås med rödbetshumus och sallad
Middag: Quinoasallad med avokado och kyckling
Dag 2 - Onsdag
Frukost: Äggröra med kyckling och bröd
Lunch: Blomkålssallad med vetekorn och äppeldressing
Middag: Kycklinglårfilé med pasta och feta/tomatsås
Dag 3 - Torsdag
Frukost: Skyr med jordgubbs- och rabarberkompott
Lunch: Bulgursallad med mango och edamamebönor samt chili- och ingefärsdressing, toppas med jordnötter.
Middag: Krämig färsgryta med potatis och ärtor
Dag 4 - Fredag
Frukost: Rågbröd med äpple och choklad, med nötter och tomater
Lunch: Vetekornssallad med falafel
Middag: Spaghetti a la carbonara
Dag 5 - Lördag
Frukost: Hallonyoghurt med quinoamüsli
Lunch: Grön pastasallad med köttbullar
Middag: Quinoa biff med rissallad

Vardagslådan vecka 34 (22. - 28. aug)

Dag 1 - Tisdag
Frukost: Chiagröt med kokos och mangopuré
Lunch: Sandwich med tomat, kyckling och sallad
Middag: Sallad med krispiga grönsaker, kikärter, feta och nötter som topping
Dag 2 - Onsdag
Frukost: Äggröra med bröd
Lunch: Rödkålssallad med edamamebönor, mango och tamari rostade solrosfrön
Middag: Samosa med varm bulgursallad
Dag 3 - Torsdag
Frukost: Skyr med kompott av jordgubbar, äpple och aroniabär
Lunch: Grön bulgursallad med spenat och tomat
Middag: Kryddiga fiskbiffar med örtdressing och grönsaker
Dag 4 - Fredag
Frukost: Drick skyr med passionsfrukt och fibermüsli
Lunch: Quinoasallad med rödbetstzatziki
Middag: Butter chicken med blomkål
Dag 5 - Lördag
Frukost: Skogsbärsyoghurt med granola
Lunch: Pastasallad a la club sandwich
Middag: Fullkornslasagne med kyckling

Vardagslådan vecka 35 (29. aug - 4. sep)

Dag 1 - Tisdag
Frukost: Kall havre- och äppelgröt med svartvinbärstoppning
Lunch: Sandwich med kålsallad och falafel
Middag: Sallad med quinoa och kyckling
Dag 2 - Onsdag
Frukost: Äggröra med grillad paprika, ärtor och tomat
Lunch: Sydamerikansk sallad med quinoakyckling och rödbetor
Middag: Örtermarinerad kyckling med bulgur och bönor
Dag 3 - Torsdag
Frukost: Vaniljmarmelad med blandade nötter
Lunch: Pastasallad med broccoli, jordnötter och bacon
Middag: dhal med äpple/mynta raita
Dag 4 - Fredag
Frukost: Kokt ägg med tomat och fiberbröd
Lunch: Medelhavstobouleh med vetekorn och spenat
Middag: Kalkonköttbullar med potatis, paprikasås och broccoli
Dag 5 - Lördag
Frukost: Kefir med stenåldersmüsli
Lunch: Asiatisk rissallad
Middag: Pasta i tryffelgräddsås med kyckling