Familjelåda vecka 13 (27. mar - 2. apr)

Rätter som vi rekommenderar är märkta med fet och grön text.

Rätt 1 - Grekiska köttbullar med feta, serveras med potatis, tzatziki från rödbetor och gröna bönor. (Innehållsdeklaration)
Rätt 2 - Vikinggryta med bacon, skinkstrimlor, korv och champinjoner, serveras med fullkornsris och en blandning av romansk kål, romanska bönor, orangea och gula morötter. (Innehållsdeklaration)
Rätt 3 - Stekt kycklinglårfilé serveras med fullkornspasta, grön sås med spenat, persilja, ärtor och babymorötter. (Innehållsdeklaration)
Rätt 4 - Klassisk krämig färs med aubergin, lök och zucchini, serveras med potatismos och ärtor (Innehållsdeklaration)
Rätt 5 - Grönsaksbiff med quinoa, serveras med grov bulgur, tomatsås med granatäpple och en blandning av röda och gula morötter, strimlad palsternacka och grön sparris. (Innehållsdeklaration)
Rätt 6 - TACO FISK: med minifiskkakor, skivad savoykål, citroninlagda morötter och mango-chilidressing, serveras med potatisklyftor. (Innehållsdeklaration)
Rätt 7 - Korma kyckling serveras med grov bulgur och picklade nypon (Innehållsdeklaration)
Rätt 8 - Krispig stekt rågpanerad gråsejfilé, serveras med potatis, persiljesås och ångad broccoli (Innehållsdeklaration)
Rätt 9 - American Crispy Fried Chicken Burger med fullkornsbröd, BBQ-sås, krispig sallad och majonnäs, serveras med krispiga potatisklyftor. (Innehållsdeklaration)

Familjelåda vecka 14 (3. - 9. apr)

Rätter som vi rekommenderar är märkta med fet och grön text.

Rätt 1 - Krispig panerad kyckling servers med potatis, kall currysås och gröna bönor. (Innehållsdeklaration)
Rätt 2 - Paprikagryta med kyckling, champinjoner och zucchini, serveras med fullkornsris och råriven morot. (Innehållsdeklaration)
Rätt 3 - Klassiska köttbullar serveras med potatis, skysås och rabarberkompott. (Innehållsdeklaration)
Rätt 4 - Italiensk lasagne med köttfärssås, bechamelsås, fullkornslasagneplattor och toppas med riven mozzarella. (Innehållsdeklaration)
Rätt 5 - Indisk dahl med röda linser och kokos, serveras med koriander och mynta raita och naanbröd med nigellafrön. (Innehållsdeklaration)
Rätt 6 - SLIDER: veggie i en brioche bulle med haydari, broccoli nuggets och krispig sallad, serveras med krispig potatis (Innehållsdeklaration)
Rätt 7 - Krispiga vårrullar som serveras med basmatiris, sötsyrlig sås och en blandning av morötter, lök, selleri, gul och röd paprika, böngroddar, sockerärter, svamp och majs. (Innehållsdeklaration)
Rätt 8 - Saftiga fiskfrikadeller serveras med potatis, tartarsås och en blandning av romanescokål, blomkål och sommar morötter. (Innehållsdeklaration)
Rätt 9 - Caesarburgare med fullkornsbröd, saftig kyckling, caesardressing, krispig sallad och parmesanflingor. Serveras med krispig potatisrösti. (Innehållsdeklaration)

Familjelåda vecka 15 (10. - 16. apr)

Rätter som vi rekommenderar är märkta med fet och grön text.

Rätt 1 - Kyckling med barbequesås, serveras med basmatiris och en blandning av rödlök, ananas och röd paprika. (Innehållsdeklaration)
Rätt 2 - Marockansk gryta med kyckling, koriander, kanel, aprikoser och mandel, serveras med kokt bulgur och naanbröd. (Innehållsdeklaration)
Rätt 3 - Stekta köttbullar serveras med potatis och stuvade sommargrönsaker med romanescokål, blomkål och parisiska morötter. (Innehållsdeklaration)
Rätt 4 - Köttbullar av nötkött i krämig tomatsås, serveras med fullkornspasta och edamamebönor. (Innehållsdeklaration)
Rätt 5 - Chilli sin carne med kikärter, edamamebönor, aubergin, zucchini och soltorkade tomater, serveras med fullkornsris och creme fraiche. (Innehållsdeklaration)
Rätt 6 - SLIDER: Krispiga torsknuggets, örtdressing med dill, citroninlagda morötter och isbergssallad, serveras med potatis. (Innehållsdeklaration)
Rätt 7 - Butter chicken, serveras med basmatiris, röd paprika/ananas chutney och cashewnötter. (Innehållsdeklaration)
Rätt 8 - Krispig fiskfilé, serveras med persiljesås, potatis och en blandning av orange, lila och gula rotfrukter. (Innehållsdeklaration)
Rätt 9 - Bearnaiseburgare med nötkött, fullkornsbröd, lökkompott, isbergssallad och råstekt potatis. (Innehållsdeklaration)

Familjelåda vecka 16 (17. - 23. apr)

Rätter som vi rekommenderar är märkta med fet och grön text.

Rätt 1 - Bearnaiseburgare med nötkött, fullkornsbröd, lökkompott, isbergssallad och rostad potatis. (Innehållsdeklaration)
Rätt 2 - Kycklingfrikassé med små morötter, ärtor, blomkål och sparris, serveras med potatis och en blandning av strimlade röda morötter och strimlad palsternacka samt gröna sparrisbitar. (Innehållsdeklaration)
Rätt 3 - Fläskfilé a la creme med ostron shitake och karl-johan svamp, serveras med fullkornsris och gröna bönor (Innehållsdeklaration)
Rätt 4 - Potatisgratäng med nötkött, zucchini och aubergin, toppas med keso och serveras med bakade gula och lila morötter. (Innehållsdeklaration)
Rätt 5 - Krispig falafel serveras med bulgur, haydari och solgul ratatouille av morötter, röd paprika, grillad zucchini, grön vitlök och grillad palsternacka. (Innehållsdeklaration)
Rätt 6 - SLIDER: kyckling med ananas- och paprikachutney, majonnäs och krispig isbergsallad, serveras med potatiskakor. Den här rätten bör ätas tidigt i veckan på grund av den färska salladens hållbarhet. (Innehållsdeklaration)
Rätt 7 - Toscansk pastarätt med fläsk, svamp och chorizo, serveras med fullkornspasta, parmesanflingor och krispig sallad. (Innehållsdeklaration)
Rätt 8 - Prezelpanerad fisk som serveras med basmatiris, indisk currysås och ärtor. Den här rätten bör ätas i början av veckan på grund av fiskens hållbarhet. (Innehållsdeklaration)
Rätt 9 - Grekisk hamburgare med fullkornsbröd, köttfärs, tzatziki, inlagd rödlök och krispig sallad, serveras med potatisklyftor. Denna rätt bör ätas tidigt i veckan på grund av den färska salladens hållbarhet. (Innehållsdeklaration)

Viktminskningspaketet vecka 13 (27. mar - 2. apr)

Dag 1
Frukost: Kall korngröt med björnbärstopping
Lunch: Falafel och haydari smörgås
Middag: Grekiska köttbullar med bulgur, rödbetstzatziki och zucchini
Dag 2
Frukost: Äggröra med bröd
Lunch: Kålsallad med cajunkyckling och hummus
Middag: Grovt panerad fisk med potatis, persiljesås och morötter
Dag 3
Frukost: Vaniljskyr med blandade nötter
Lunch: Kycklingfilé med pestomarinerad potatissallad
Middag: Korma kyckling med fullkornsris och edamamebönor
Dag 4
Frukost: Grovt bröd med sylt och ost
Lunch: Bulgursallad med mango och edamamebönor samt chili och ingefärsdressing, toppas med jordnötter.
Middag: Krämig färs med potatistärningar och ärtor
Dag 5
Frukost: Hallonyoghurt med quinoamüsli
Lunch: Pastasalat a la clubsandwich
Middag: Kycklingfilé med pasta och grön sås

Viktminskningspaketet vecka 14 (3. - 9. apr)

Dag 1
Frukost: Krämig gröt med granatäpple och mandlar, toppas med kompott av röda vinbär och äpple.
Lunch: Smörgåsar med kyckling och ost
Middag: Paprikagryta med fullkornsris och bönor
Dag 2
Frukost: Soufflé med mandlar
Lunch: Asiatisk rissallad
Middag: Kalkonköttbullar med potatis, skysås och rabarberkompott
Dag 3
Frukost: Yoghurt med mango/ananas som topping
Lunch: Stekt kyckling med kikärtsallad och grillad paprika
Middag: Italiensk lasagnette med bolognese och bechamelsås
Dag 4
Frukost: Kokt ägg med tomat och fiberbröd
Lunch: Vetekornsallad med edamamebönor
Middag: Indisk dahl med Raita och naanbröd
Dag 5
Frukost: Yoghurt med jordgubbar och paleomüsli
Lunch: Grön pastasallad med falafel
Middag: Kycklingfilé med fullkornsris, sweet chilisås

Viktminskningspaketet vecka 15 (10. - 16. apr)

Dag 1
Frukost: Gröt med havre, råg och tranbär
Lunch: Sandwich med tonfisksallad och sallad
Middag: BBQ kyckling med fullkornsris och grönsaker
Dag 2
Frukost: Äggröra med örter serveras med körsbärstomater och mandlar
Lunch: Edamamebönsallad
Middag: Chilli sin carne med naanbröd och creme fraiche
Dag 3
Frukost: Skogsbärsyoghurt med fibermüsli
Lunch: Proteinsallad med kyckling, kikärter och chilihummus
Middag: Kalkonköttbullar med potatis och stuvade sommargrönsaker
Dag 4
Frukost: Keso med rågbröd och marmelad
Lunch: Sesammarinerad råkost med kyckling
Middag: Köttbullar av nötkött i krämig tomatsås med pasta
Dag 5
Frukost: Kokosskyr med ananaspuré
Lunch: Pastasallad med spenat och solrosfrön
Middag: Butter chicken med bulgur och chutney

Viktminskningspaketet vecka 16 (17. - 23. apr)

Dag 1
Frukost: Kakaogröt med kokos
Lunch: Sandwich med coleslaw och falafel
Middag: Kalkonköttbullar med varm bulgursallad
Dag 2
Frukost: Spenat- och ostsufflé med rågbröd
Lunch: Bulgur sallad med rödbetor och kyckling
Middag: Kycklingfrikassé med potatis och julienne mix
Dag 3
Frukost: Skyr med jordgubb och rabarberkompott
Lunch: Kikärtsallad med salladsost och örter
Middag: Falafel med bulgur, haydari och solgul ratatouille
Dag 4
Frukost: Grovt bröd med honung och ost
Lunch: Vetekornsallad med broccoli, mango och kyckling
Middag: Toscansk bolognese med spaghetti
Dag 5
Frukost: Kvarg med lyxmüsli
Lunch: Pastasallad med basilika, vitlök och grillad paprika
Middag: Potatisrätt med nötkött och keso

Vardagslådan vecka 13 (27. mar - 2. apr)

Dag 1
Frukost: Kall korngröt med björnbärstopping
Lunch: Falafel och haydari smörgås
Middag: Grekiska köttbullar med bulgur, rödbetstzatziki och zucchini
Dag 2
Frukost: Äggröra med bröd
Lunch: Kålsallad med cajunkyckling och hummus
Middag: Grovt panerad fisk med potatis, persiljesås och morötter
Dag 3
Frukost: Vaniljskyr med blandade nötter
Lunch: Kycklingfilé med pestomarinerad potatissallad
Middag: Korma kyckling med fullkornsris och edamamebönor
Dag 4
Frukost: Grovt bröd med sylt och ost
Lunch: Bulgursallad med mango och edamamebönor samt chili och ingefärsdressing, toppas med jordnötter.
Middag: Krämig färs med potatistärningar och ärtor
Dag 5
Frukost: Hallonyoghurt med quinoamüsli
Lunch: Pastasalat a la clubsandwich
Middag: Kycklingfilé med pasta och grön sås

Vardagslådan vecka 14 (3. - 9. apr)

Dag 1
Frukost: Krämig gröt med granatäpple och mandlar, toppas med kompott av röda vinbär och äpple.
Lunch: Smörgåsar med kyckling och ost
Middag: Paprikagryta med fullkornsris och bönor
Dag 2
Frukost: Soufflé med mandlar
Lunch: Asiatisk rissallad
Middag: Kalkonköttbullar med potatis, skysås och rabarberkompott
Dag 3
Frukost: Yoghurt med mango/ananas som topping
Lunch: Stekt kyckling med kikärtsallad och grillad paprika
Middag: Italiensk lasagnette med bolognese och bechamelsås
Dag 4
Frukost: Kokt ägg med tomat och fiberbröd
Lunch: Vetekornsallad med edamamebönor
Middag: Indisk dahl med Raita och naanbröd
Dag 5
Frukost: Yoghurt med jordgubbar och paleomüsli
Lunch: Grön pastasallad med falafel
Middag: Kycklingfilé med fullkornsris, sweet chilisås

Vardagslådan vecka 15 (10. - 16. apr)

Dag 1
Frukost: Gröt med havre, råg och tranbär
Lunch: Sandwich med tonfisksallad och sallad
Middag: BBQ kyckling med fullkornsris och grönsaker
Dag 2
Frukost: Äggröra med örter serveras med körsbärstomater och mandlar
Lunch: Edamamebönsallad
Middag: Chilli sin carne med naanbröd och creme fraiche
Dag 3
Frukost: Skogsbärsyoghurt med fibermüsli
Lunch: Proteinsallad med kyckling, kikärter och chilihummus
Middag: Kalkonköttbullar med potatis och stuvade sommargrönsaker
Dag 4
Frukost: Keso med rågbröd och marmelad
Lunch: Sesammarinerad råkost med kyckling
Middag: Köttbullar av nötkött i krämig tomatsås med pasta
Dag 5
Frukost: Kokosskyr med ananaspuré
Lunch: Pastasallad med spenat och solrosfrön
Middag: Butter chicken med bulgur och chutney

Vardagslådan vecka 16 (17. - 23. apr)

Dag 1
Frukost: Kakaogröt med kokos
Lunch: Sandwich med coleslaw och falafel
Middag: Kalkonköttbullar med varm bulgursallad
Dag 2
Frukost: Spenat- och ostsufflé med rågbröd
Lunch: Bulgur sallad med rödbetor och kyckling
Middag: Kycklingfrikassé med potatis och julienne mix
Dag 3
Frukost: Skyr med jordgubb och rabarberkompott
Lunch: Kikärtsallad med salladsost och örter
Middag: Falafel med bulgur, haydari och solgul ratatouille
Dag 4
Frukost: Grovt bröd med honung och ost
Lunch: Vetekornsallad med broccoli, mango och kyckling
Middag: Toscansk bolognese med spaghetti
Dag 5
Frukost: Kvarg med lyxmüsli
Lunch: Pastasallad med basilika, vitlök och grillad paprika
Middag: Potatisrätt med nötkött och keso