Familjelåda vecka 20 (16. - 22. maj)

Rätter som vi rekommenderar är märkta med fet och grön text.

Rätt 1 - Krispig kycklinglårfilé serverad med pastasallad med majs, ärtor, grillad paprika och bönor i en krämig curry/mangodressing. (Innehållsdeklaration)
Rätt 2 - Krämig penangcurry med kokos, kyckling, majs och bambuskott, serverad med basmatiris och toppas med cashewnötter. (Innehållsdeklaration)
Rätt 3 - Stekta kalkonköttbullar med stekta, örtmarinerade potatisklyftor och fräsch majssallad (Innehållsdeklaration)
Rätt 4 - Lammköttbullar i kebab hindi med granatäpple, toppade med mandel och persilja, serveras med bulgur (Innehållsdeklaration)
Rätt 5 - Sous-vide fläskfilé i krämig svampgryta med karl johan och ostronsvamp serveras med fullkornsris och bakade gröna bönor (Innehållsdeklaration)
Rätt 6 - Köttfärsgryta med lök och skysås, serveras med potatis och ärtor. (Innehållsdeklaration)
Rätt 7 - Linsbolognese av röda och gröna linser, selleri och rödvin, kryddat med örter, serveras med pasta och parmesanflingor. (Innehållsdeklaration)
Rätt 8 - 'Sommardahl' av röda linser med smak av ingefära och spiskummin, serveras med picklade morötter och naanbröd. (Innehållsdeklaration)
Rätt 9 - Kärnmjölspanerad kycklingburgare med jordgubbssalsa, krispig isbergsallad och små potatisar i olja och provençaliska örter. (Innehållsdeklaration)

Familjelåda vecka 21 (23. - 29. maj)

Rätter som vi rekommenderar är märkta med fet och grön text.

Rätt 1 - Yakitori-marinerade kycklingspett serveras med kokt bulgur, vänt i tomat och rödlök. Serveras med edamamebönor. (Innehållsdeklaration)
Rätt 2 - Stekta köttbullar med hemlagad potatissallad med curry och gräslök. Serveras med rårivna morötter. (Innehållsdeklaration)
Rätt 3 - Klassisk fläskgryta med fullkornsris och krispiga rotfruktspommes (Innehållsdeklaration)
Rätt 4 - Krispig nigellapanerad kyckling med stekta kryddiga potatisklyftor tillsammans med mild krämig paprikasås. Serveras med ångad broccoli. (Innehållsdeklaration)
Rätt 5 - Mexikansk fullkornslasagne med kyckling, zucchini, röd paprika och svarta bönor. Serveras med krämig bechamelsås och toppas med riven mozzarella. (Innehållsdeklaration)
Rätt 6 - Fläsk fylld med purjolök serveras med nypotatis, hemlagad skysås och salsify morötter i olja och örter. (Innehållsdeklaration)
Rätt 7 - Kyckling i röd curry med kokos, mango, böngroddar, sockerärter och majs, serverad med basmatiris. (Innehållsdeklaration)
Rätt 8 - Grekiskt gyrosmarinerat kalvkött serveras med kokt bulgur, krämig tzatziki och grönsaker (Innehållsdeklaration)
Rätt 9 - Fullkornsburgare med nötkött, bearnaisesås, hemlagad lökkompott och råstekt potatis (Innehållsdeklaration)

Familjelåda vecka 22 (30. maj - 5. jun)

Rätter som vi rekommenderar är märkta med fet och grön text.

Rätt 1 - Stekta kalkonköttbullar med nypotatis, viltsås och sesambakade morötter (Innehållsdeklaration)
Rätt 2 - Stekt krämig färs med potatis och ärtor (Innehållsdeklaration)
Rätt 3 - Stekt kycklingfilé serverad med kokt bulgur, morotstzatziki och ångad broccoli (Innehållsdeklaration)
Rätt 4 - Fullkornspasta serverad med kalvköttsragout och toppad med parmesanflingor, serverad med örtmarinerad bönsallad (Innehållsdeklaration)
Rätt 5 - Tarteletter fyllda med krämig spenat och krispiga fisk nuggets, toppat med sparris i dill och citroninlagda morötter. (Innehållsdeklaration)
Rätt 6 - Panerad kyckling med kärnmjölk, serverad med guldbruna potatisklyftor med rosmarin, örtdressing och gröna bönor (Innehållsdeklaration)
Rätt 7 - Fullkornspasta med korv i krämig tomatsås och sallad (Innehållsdeklaration)
Rätt 8 - Chili con pollo med en fyllning av edamamamebönor, svarta bönor och kikärter, kryddad med koriander, kanel och spiskummin. Serveras med fullkornsrris och creme fraiche (Innehållsdeklaration)
Rätt 9 - Gammaldags köttbullsburgare med rödkål, inlagda gurkor och rotfruktspommes frites (Innehållsdeklaration)

Familjelåda vecka 23 (6. - 12. jun)

Rätter som vi rekommenderar är märkta med fet och grön text.

Rätt 1 - Örtermarinerad kalkon med kokt bulgur och sallad av gröna bönor
Rätt 2 - Vegetarisk chili med fullkornsris och creme fraiche
Rätt 3 - Köttbullar med potatis och stuvad kål
Rätt 4 - Nigella panerad kyckling med potatis och svampsås
Rätt 5 - Tortilla med chili con beef, pinkslaw, mangosalsa och edamamebönor.
Rätt 6 - Toscansk pastarätt, med pasta, parmesan och grönsaker
Rätt 7 - Stekt fisk med stuvad spenat, potatis och morotsgrönsaker
Rätt 8 - Kycklingbröstfilé med rissallad
Rätt 9 - Caesarburgare med kyckling

Viktminskningspaketet vecka 20 (16. - 22. maj)

Dag 1 - Tisdag
Frukost: Kall havre- och äppelgröt med svartvinbärstoppning
Lunch: Smörgås med avokado/hummus och sallad
Middag: Kalkonköttbullar med stekt potatis och majssallad
Dag 2 - Onsdag
Frukost: Spenat/ostsufflé med rågbröd och tomater
Lunch: Sallad med mandlar och vitlöksdressing
Middag: Linsgryta med bulgur och bönor
Dag 3 - Torsdag
Frukost: Grekisk yoghurt med mangokompott
Lunch: Omelett med marinerade bönor
Middag: Lammköttbullar i tomat med 'kebab hindi' och bulgur
Dag 4 - Fredag
Frukost: Keso med grovt bröd, mandlar och tomater
Lunch: Grön pastasallad med provencale-dressing och kyckling
Middag: Penang curry med kyckling och blomkål
Dag 5 - Lördag
Frukost: Kokosskyr med hallonkompott
Lunch: Indisk Dhal med naanbröd
Middag: Krämig köttfärs med potatis, stekt lök och ärtor

Viktminskningspaketet vecka 21 (23. - 29. maj)

Dag 1 - Tisdag
Frukost: Chia-gröt med hallon och fläder
Lunch: Sandwich med pulled chicken, sallad och tomatrelish
Middag: Turkisk kalvkött med bulgur, tzatziki och grönsaker
Dag 2 - Onsdag
Frukost: Äggröra med örter, körsbärstomater och mandel
Lunch: Linssallad med morot, rödbetor och grönkål
Middag: Kycklingspett med bulgurpilavi och bönor
Dag 3 - Torsdag
Frukost: Grekisk yoghurt med mango/banan topping
Lunch: Edamame-bönsallad med vetekorn
Middag: Mangokyckling i röd curry med bulgur och cashewnötter
Dag 4 - Fredag
Frukost: Kokt ägg med tomat och råknäcke med havssalt
Lunch: Pastasallad med spenat och solrosfrön
Middag: Kycklinginnerfilé med potatis, paprikasås och broccoli
Dag 5 - Lördag
Frukost: Skyr med ingefära och nötmix
Lunch: Mexikansk lasagnette
Middag: Kalkonköttbullar med bakad salsifi och skysås

Viktminskningspaketet vecka 22 (30. maj - 5. jun)

Dag 1 - Tisdag
Frukost: Krämig gröt med granatäpple och mandel, toppad med kompott av vinbär och äpple.
Lunch: Sandwich med coleslaw och falafel
Middag: Sallad med vetekorn, pesto, falafel och creme fraiche dressing
Dag 2 - Onsdag
Frukost: Drick skyr med passionsfrukt med fibermüsli
Lunch: Sydamerikansk sallad med quinoakyckling och rödbetor
Middag: Kycklingbröstfilé med bulgur, morotstzatziki och grönsaker
Dag 3 - Torsdag
Frukost: Rågbrödsrulle med ost och sylt
Lunch: Bulgursallad med tomat, oliver och fetaost
Middag: Krämig nötfärs med potatis och ärtor
Dag 4 - Fredag
Frukost: Skogsbärsyoghurt med granola
Lunch: Pastasallad a la clubsandwich
Middag: Kalkonköttbullar med potatis, viltsås och sesambakade morötter
Dag 5 - Lördag
Frukost: koldskål med hallonkross
Lunch: Chili con pollo med bröd och creme fraiche
Middag: Pasta med italiensk kalvköttsragout

Viktminskningspaketet vecka 23 (6. - 12. jun)

Dag 1 - Tisdag
Frukost: Overnight oats med mandlar och tranbär
Lunch: Sandwich med äggsallad
Middag: Caesarsallad med kyckling och grovt bröd
Dag 2 - Onsdag
Frukost: Äggröra med bröd
Lunch: Kyckling med mangosalsa, svart ris, grönkål och edamamebönor
Middag: Tortilla av fullkorn med chili con beef, grönsaker och mangosalsa
Dag 3 - Torsdag
Frukost: Skyr med svartvinbärstoppning
Lunch: Sallad med butterbeans, feta och falafel
Middag: Örtermarinerad kalkon med bulgur och sallad av gröna bönor
Dag 4 - Fredag
Frukost: Keso med rågbröd och sylt
Lunch: Asiatisk rissallad
Middag: Vegetabilisk chili med naanbröd och creme fraiche
Dag 5 - Lördag
Frukost: Persikoyoghurt med paleomuesli
Lunch: Pastasallad - basilika, vitlök och grillad paprika
Middag: Stekt innerfilé med vetekorn och grönsaker

Vardagslådan vecka 20 (16. - 22. maj)

Dag 1 - Tisdag
Frukost: Kall havre- och äppelgröt med svartvinbärstoppning
Lunch: Smörgås med avokado/hummus och sallad
Middag: Kalkonköttbullar med stekt potatis och majssallad
Dag 2 - Onsdag
Frukost: Spenat/ostsufflé med rågbröd och tomater
Lunch: Sallad med mandlar och vitlöksdressing
Middag: Linsgryta med bulgur och bönor
Dag 3 - Torsdag
Frukost: Grekisk yoghurt med mangokompott
Lunch: Omelett med marinerade bönor
Middag: Lammköttbullar i tomat med 'kebab hindi' och bulgur
Dag 4 - Fredag
Frukost: Keso med grovt bröd, mandlar och tomater
Lunch: Grön pastasallad med provencale-dressing och kyckling
Middag: Penang curry med kyckling och blomkål
Dag 5 - Lördag
Frukost: Kokosskyr med hallonkompott
Lunch: Indisk Dhal med naanbröd
Middag: Krämig köttfärs med potatis, stekt lök och ärtor

Vardagslådan vecka 21 (23. - 29. maj)

Dag 1 - Tisdag
Frukost: Chia-gröt med hallon och fläder
Lunch: Sandwich med pulled chicken, sallad och tomatrelish
Middag: Turkisk kalvkött med bulgur, tzatziki och grönsaker
Dag 2 - Onsdag
Frukost: Äggröra med örter, körsbärstomater och mandel
Lunch: Linssallad med morot, rödbetor och grönkål
Middag: Kycklingspett med bulgurpilavi och bönor
Dag 3 - Torsdag
Frukost: Grekisk yoghurt med mango/banan topping
Lunch: Edamame-bönsallad med vetekorn
Middag: Mangokyckling i röd curry med bulgur och cashewnötter
Dag 4 - Fredag
Frukost: Kokt ägg med tomat och råknäcke med havssalt
Lunch: Pastasallad med spenat och solrosfrön
Middag: Kycklinginnerfilé med potatis, paprikasås och broccoli
Dag 5 - Lördag
Frukost: Skyr med ingefära och nötmix
Lunch: Mexikansk lasagnette
Middag: Kalkonköttbullar med bakad salsifi och skysås

Vardagslådan vecka 22 (30. maj - 5. jun)

Dag 1 - Tisdag
Frukost: Krämig gröt med granatäpple och mandel, toppad med kompott av vinbär och äpple.
Lunch: Sandwich med coleslaw och falafel
Middag: Sallad med vetekorn, pesto, falafel och creme fraiche dressing
Dag 2 - Onsdag
Frukost: Drick skyr med passionsfrukt med fibermüsli
Lunch: Sydamerikansk sallad med quinoakyckling och rödbetor
Middag: Kycklingbröstfilé med bulgur, morotstzatziki och grönsaker
Dag 3 - Torsdag
Frukost: Rågbrödsrulle med ost och sylt
Lunch: Bulgursallad med tomat, oliver och fetaost
Middag: Krämig nötfärs med potatis och ärtor
Dag 4 - Fredag
Frukost: Skogsbärsyoghurt med granola
Lunch: Pastasallad a la clubsandwich
Middag: Kalkonköttbullar med potatis, viltsås och sesambakade morötter
Dag 5 - Lördag
Frukost: koldskål med hallonkross
Lunch: Chili con pollo med bröd och creme fraiche
Middag: Pasta med italiensk kalvköttsragout

Vardagslådan vecka 23 (6. - 12. jun)

Dag 1 - Tisdag
Frukost: Overnight oats med mandlar och tranbär
Lunch: Sandwich med äggsallad
Middag: Caesarsallad med kyckling och grovt bröd
Dag 2 - Onsdag
Frukost: Äggröra med bröd
Lunch: Kyckling med mangosalsa, svart ris, grönkål och edamamebönor
Middag: Tortilla av fullkorn med chili con beef, grönsaker och mangosalsa
Dag 3 - Torsdag
Frukost: Skyr med svartvinbärstoppning
Lunch: Sallad med butterbeans, feta och falafel
Middag: Örtermarinerad kalkon med bulgur och sallad av gröna bönor
Dag 4 - Fredag
Frukost: Keso med rågbröd och sylt
Lunch: Asiatisk rissallad
Middag: Vegetabilisk chili med naanbröd och creme fraiche
Dag 5 - Lördag
Frukost: Persikoyoghurt med paleomuesli
Lunch: Pastasallad - basilika, vitlök och grillad paprika
Middag: Stekt innerfilé med vetekorn och grönsaker