Familjelåda vecka 22 (29. maj - 4. jun)

Rätter som vi rekommenderar är märkta med fet och grön text.

Rätt 1 - Saftig kycklingfilé med ananas, rödlök och paprika i BBQ-sås, serveras med basmatiris. (Innehållsdeklaration)
Rätt 2 - Nötkött i krämig sås med spenat, broccoli, parmesan och svamp, serveras med fullkornspasta och en mix av ugnsrostad gul och grön squash. (Innehållsdeklaration)
Rätt 3 - Krispiga kalkonbiffar serveras med potatis, krämig paprikasås och ärtor. (Innehållsdeklaration)
Rätt 4 - Klassiska köttbullar i currysås serveras med fullkornsris och edamamebönor. (Innehållsdeklaration)
Rätt 5 - Grönsaksbiff med grönkål, potatis, quinoa, serveras med bulgur, tomatsås och en mix av palsternacka, röd och gul morot samt grön sparris. (Innehållsdeklaration)
Rätt 6 - Kycklinglårfilé med marinerade krossade potatisar och ugnsrostade majskolvar. (Innehållsdeklaration)
Rätt 7 - Svamplasagne med béchamelsås och spenat, toppas med mozzarella och hasselnötter, serveras med bönsallad med vetekorn. (Innehållsdeklaration)
Rätt 8 - Krispig sejfilé med rågbrödspanering, serveras med potatis, stuvad spenat och rivna morötter. (Innehållsdeklaration)
Rätt 9 - Grekisk fullkornsburgare med nötkött, tzatziki, inlagda rödlökar, krispig sallad och potatisklyftor. (Innehållsdeklaration)

Familjelåda vecka 23 (5. - 11. jun)

Rätter som vi rekommenderar är märkta med fet och grön text.

Rätt 1 - Falafel serveras med krispiga potatis, gröna bönor och grekisk dressing. (Innehållsdeklaration)
Rätt 2 - Bolognese med örter och rödvin, serveras med fullkornspasta och färsk sallad. (Innehållsdeklaration)
Rätt 3 - Saftiga grekiska köttbullar, serveras med kokt bulgur, rödbetstzatziki, bakade gula och gröna zucchinis, tomat och rödlök. (Innehållsdeklaration)
Rätt 4 - Kycklingfrikasse med sockerärtor, baby morötter, rödlök och blomkål, serveras med potatis och blandning av palsternacka, morot och gröna sparrisar. (Innehållsdeklaration)
Rätt 5 - Indisk vegetarisk curry med squash, sötpotatis och jordnötssmör, serveras med fullkornsris och toppas med cashewnötter (Innehållsdeklaration)
Rätt 6 - Stekt kycklingbröst med varm pastasallad med fullkornspasta, bönor, hackade mandlar och fetaost. (Innehållsdeklaration)
Rätt 7 - Stekt marinerad kycklinginnerfilé serveras med basmatiris, paprikasås, grillad squash, aubergine och röd paprika. (Innehållsdeklaration)
Rätt 8 - Fish and "chips" med krispiga torsknuggets, potatis, broccolislaw och krämig aioli. (Innehållsdeklaration)
Rätt 9 - Krispig kycklingmango-burger med fullkornsbröd, het mangochutney, salladsmajonnäs, sallad och krispig potatis (Innehållsdeklaration)

Familjelåda vecka 24 (12. - 18. jun)

Rätter som vi rekommenderar är märkta med fet och grön text.

Rätt 1 - Krispig samosa fylld med potatis, lök, morötter och ärtor, serveras med bulgur och en blandning av aubergine, tomat, lök, squash och paprika. (Innehållsdeklaration)
Rätt 2 - Kyckling a la carbonara med parmesan och svamp, serveras med fullkornspasta och grön sallad. (Innehållsdeklaration)
Rätt 3 - Klassiska köttbullar serveras med hemgjord kall potatissallad med ärtor. (Innehållsdeklaration)
Rätt 4 - Krispig panerad kyckling serveras med basmatiris, kryddig kormasås och gröna bönor. (Innehållsdeklaration)
Rätt 5 - Krispig fiskfilé serveras med persiljesås, potatis och kokta morötter. (Innehållsdeklaration)
Rätt 6 - HEMGJORD PIZZA! Med tomatsås och kyckling, toppas med ruccola, parmesanflingor och tomat, serveras med pasta i pesto. (Innehållsdeklaration)
Rätt 7 - Orientalisk kyckling med kål och paprika i krämig thaisås, serveras med råris och edamamebönor. (Innehållsdeklaration)
Rätt 8 - Krämig färs med aubergine, squash, lök och paprika, serveras med potatismos och ärtor. (Innehållsdeklaration)
Rätt 9 - Cheeseburgare med nötkött, fullkornsbröd, ost, rökig BBQ-dressing, krispig sallad och potatis. (Innehållsdeklaration)

Familjelåda vecka 25 (19. - 25. jun)

Rätter som vi rekommenderar är märkta med fet och grön text.

Rätt 1 - Krispig kyckling serveras med rostad potatis, curry/mangodressing, sallad med broccoli, morot, kål, rödbetor och frisée. (Innehållsdeklaration)
Rätt 2 - Vikinggryta med bacon, skinka och korv, serveras med fullkornsris och en blandning av romanesco, blomkål och morötter. (Innehållsdeklaration)
Rätt 3 - Stekt kyckling i sötsyrlig sås med ananas, bambuskott, äpplen och paprika, serverad med råris. (Innehållsdeklaration)
Rätt 4 - Klassisk svensk korvrätt med kycklingkorv, serveras med inlagda rödbetor (Innehållsdeklaration)
Rätt 5 - Indisk sommardahl med röda linser, ingefära och koriander, serveras med äppel/mynta raita och naanbröd. (Innehållsdeklaration)
Rätt 6 - Köttbullar av nötkött serveras med potatiskakor, en blandning av gul och grön zucchini, rödlök och tomater samt bearnaisesås. (Innehållsdeklaration)
Rätt 7 - Italiensk lasagne med bechamelsås, lasagneplattor och riven mozzarella, serveras med en blandning av broccoli, gula bönor och paprika. (Innehållsdeklaration)
Rätt 8 - Rågpanerad filé av sej, serveras med citronris, stuvad spenat och örtmarinerade bönor. (Innehållsdeklaration)
Rätt 9 - Caesarburgare med kyckling, caesardressing, krispig sallad och parmesanflingor, serveras med krispig potatis. (Innehållsdeklaration)

Viktminskningspaketet vecka 22 (29. maj - 4. jun)

Dag 1
Frukost: Birchergröt med hasselnötter
Lunch: Grov bulle med hummus och råkost
Middag: Kycklingfilé i curry med fullkornsris och grönsaker
Dag 2
Frukost: Keso med bröd och marmelad
Lunch: Asiatisk risallad
Middag: Grönsaksbiff med bulgur, tomatsås och bönor
Dag 3
Frukost: Kokos yoghurt med hallon/äpple-kompott
Lunch: Stekt kyckling med kikärtssallad med grillad paprika
Middag: Pastarätt med nötkött, spenat, broccoli och svamp
Dag 4
Frukost: Kokt ägg med tomat och fiberbröd
Lunch: Vetekornssallad med edamamebönor
Middag: BBQ-kyckling med råris och grönsaker
Dag 5
Frukost: Vaniljkeso med quinoamüsli
Lunch: Medelhavs-pastasallad
Middag: Kalkonbiff med potatis, paprikasås och ärter.

Viktminskningspaketet vecka 23 (5. - 11. jun)

Dag 1
Frukost: Overnight oats med äpple, valnötter och russin
Lunch: Smörgås med pestokyckling och sallad
Middag: Saftiga grekiska köttbullar med bulgur, rödbetstzatziki och zucchini
Dag 2
Frukost: Kokta ägg med bröd och mandlar
Lunch: Grön bulgursallad med spenat och tomat
Middag: Kycklingfrikassé med potatis och juliennemix
Dag 3
Frukost: Keso med frukttopping
Lunch: Blomkålssufflé med bulgur och rödbetssallad
Middag: Stekt marinerat kycklinginnerfilé med ris, grönsaker och paprikasås
Dag 4
Frukost: Rågbröd med äpple, choklad och mandlar
Lunch: Quinoasallad med tomat, squash och kyckling
Middag: Quinoasallad med tomat, squash och kyckling
Dag 5
Frukost: Persikoyoghurt med müsli
Lunch: Pastasallad med kyckling i curry/paprikadressing
Middag: ndisk curry med sötpotatis och bulgur

Viktminskningspaketet vecka 24 (12. - 18. jun)

Dag 1
Frukost: Dinkelgröt med äpple och hackade nötter
Lunch: Smörgås med tomatspread, kyckling och sallad
Middag: Samosa med kokt bulgur och ratatouille
Dag 2
Frukost: Keso med rågbröd och sylt
Lunch: Sallad med ägg och rostade kikärter
Middag: Fiskfilé med potatis, persiljesås och bakade morötter
Dag 3
Frukost: Skyr med mango och svartvinbärskompott
Lunch: Falafel med sallad, smörbönor, feta
Middag: Orientalisk kyckling med blomkålsris och edamamebönor
Dag 4
Frukost: Vaniljkvarg med müsli
Lunch: Bulgursallad med bönor, majs, paprika och tahinidressing
Middag: Spaghetti a la carbonara
Dag 5
Frukost: Kokt ägg med tomat och knäckebröd med havssalt
Lunch: Grön pastasallad med keso och kyckling
Middag: Krämig färs med potatistärningar och ärtor

Viktminskningspaketet vecka 25 (19. - 25. jun)

Dag 1
Frukost: Kall korngröt med björnbärstopping
Lunch: Smörgås med falafel och haydari
Middag: Rågpanerad sejfilé med potatis, stuvad spenat och morötter
Dag 2
Frukost: Äggröra med bröd
Lunch: Mexikansk sallad med kyckling, avokado och svarta bönor
Middag: Stekt kycklinginnerfilé med grekisk potatis, grönsaker och curry/mangodressing
Dag 3
Frukost: Vaniljskyr med blandade nötter
Lunch: Kycklingfilé med pestomarinerad potatissallad
Middag: Indisk dahl med äppel/mynta raita och naanbröd
Dag 4
Frukost: Fullkornsbröd med sylt och ost
Lunch: Bulgursallad med mango och edamamebönor och chili/ingefäradressing, toppas med jordnötter.
Middag: Italiensk lasagnette med bolognese och mornaysås.
Dag 5
Frukost: Hallonyoghurt med quinoamüsli
Lunch: Pastasallad a la club sandwich
Middag: Köttbullar av nötkött med potatis, bearnaisesås och grönsaker

Vardagslådan vecka 22 (29. maj - 4. jun)

Dag 1
Frukost: Birchergröt med hasselnötter
Lunch: Grov bulle med hummus och råkost
Middag: Kycklingfilé i curry med fullkornsris och grönsaker
Dag 2
Frukost: Keso med bröd och marmelad
Lunch: Asiatisk risallad
Middag: Grönsaksbiff med bulgur, tomatsås och bönor
Dag 3
Frukost: Kokos yoghurt med hallon/äpple-kompott
Lunch: Stekt kyckling med kikärtssallad med grillad paprika
Middag: Pastarätt med nötkött, spenat, broccoli och svamp
Dag 4
Frukost: Kokt ägg med tomat och fiberbröd
Lunch: Vetekornssallad med edamamebönor
Middag: BBQ-kyckling med råris och grönsaker
Dag 5
Frukost: Vaniljkeso med quinoamüsli
Lunch: Medelhavs-pastasallad
Middag: Kalkonbiff med potatis, paprikasås och ärter.

Vardagslådan vecka 23 (5. - 11. jun)

Dag 1
Frukost: Overnight oats med äpple, valnötter och russin
Lunch: Smörgås med pestokyckling och sallad
Middag: Saftiga grekiska köttbullar med bulgur, rödbetstzatziki och zucchini
Dag 2
Frukost: Kokta ägg med bröd och mandlar
Lunch: Grön bulgursallad med spenat och tomat
Middag: Kycklingfrikassé med potatis och juliennemix
Dag 3
Frukost: Keso med frukttopping
Lunch: Blomkålssufflé med bulgur och rödbetssallad
Middag: Stekt marinerat kycklinginnerfilé med ris, grönsaker och paprikasås
Dag 4
Frukost: Rågbröd med äpple, choklad och mandlar
Lunch: Quinoasallad med tomat, squash och kyckling
Middag: Quinoasallad med tomat, squash och kyckling
Dag 5
Frukost: Persikoyoghurt med müsli
Lunch: Pastasallad med kyckling i curry/paprikadressing
Middag: ndisk curry med sötpotatis och bulgur

Vardagslådan vecka 24 (12. - 18. jun)

Dag 1
Frukost: Dinkelgröt med äpple och hackade nötter
Lunch: Smörgås med tomatspread, kyckling och sallad
Middag: Samosa med kokt bulgur och ratatouille
Dag 2
Frukost: Keso med rågbröd och sylt
Lunch: Sallad med ägg och rostade kikärter
Middag: Fiskfilé med potatis, persiljesås och bakade morötter
Dag 3
Frukost: Skyr med mango och svartvinbärskompott
Lunch: Falafel med sallad, smörbönor, feta
Middag: Orientalisk kyckling med blomkålsris och edamamebönor
Dag 4
Frukost: Vaniljkvarg med müsli
Lunch: Bulgursallad med bönor, majs, paprika och tahinidressing
Middag: Spaghetti a la carbonara
Dag 5
Frukost: Kokt ägg med tomat och knäckebröd med havssalt
Lunch: Grön pastasallad med keso och kyckling
Middag: Krämig färs med potatistärningar och ärtor

Vardagslådan vecka 25 (19. - 25. jun)

Dag 1
Frukost: Kall korngröt med björnbärstopping
Lunch: Smörgås med falafel och haydari
Middag: Rågpanerad sejfilé med potatis, stuvad spenat och morötter
Dag 2
Frukost: Äggröra med bröd
Lunch: Mexikansk sallad med kyckling, avokado och svarta bönor
Middag: Stekt kycklinginnerfilé med grekisk potatis, grönsaker och curry/mangodressing
Dag 3
Frukost: Vaniljskyr med blandade nötter
Lunch: Kycklingfilé med pestomarinerad potatissallad
Middag: Indisk dahl med äppel/mynta raita och naanbröd
Dag 4
Frukost: Fullkornsbröd med sylt och ost
Lunch: Bulgursallad med mango och edamamebönor och chili/ingefäradressing, toppas med jordnötter.
Middag: Italiensk lasagnette med bolognese och mornaysås.
Dag 5
Frukost: Hallonyoghurt med quinoamüsli
Lunch: Pastasallad a la club sandwich
Middag: Köttbullar av nötkött med potatis, bearnaisesås och grönsaker