Matlådor

Börja med att välja de matlåda som stämmer överens med dina önskemål och anpassa sedan matlådan efter dina behov.

Välj din matlåda

Förenkla din vardag och beställ idag

I en hektisk vardag kan det vara svårt att hitta den tid som krävs för att handla och laga mat. Oavsett om ni är en stor familj eller om du bor ensam, så upptäcker man snabbt att det inte alltid finns någon tid över i vardagen för att handla och laga mat. Vi på Betterfeast har hittat en lösning åt detta. Vi har skapat färdiga matlådor som är både smakrika och näringsrika – Bara att stoppa direkt i ugnen och värma maten. Med våra matlådor har du det enklare alternativet i din vardag och du får den till och med levererad direkt till din dörr. Se menyn för de närmaste veckorna här

Våra matlådor

Vi kan erbjuda ett brett urval av matlådor, var och en med olika innehåll, gemensamt för alla våra matlådor är dock att de innehåller rätter till middag, så att du inte behöver göra middag när du kommer hem efter en lång och hektisk dag. Förutom middag erbjuder vi även matlådor med frukost, lunch och mellanmål om du vill göra det ännu enklare för dig själv. Vi levererar matlådor till stora delar av landet och du får maten levererad direkt till din dörr i början på veckan. På så vis har du alltid får färska och färdiga måltider tillgängligt vid behov. Maten packas naturligtvis vid rätt temperatur och levereras i en låda med kylelement, vilket gör att maten håller sig fräsch vid transporten fram till att du lägger det i kylskåpet.

Familjelådan

Om du vill ha extra tid med familjen under veckan kan vår familjelåda vara en bra lösning. Med vår familjelåda får du ett alternativ till traditionell take away, levererad direkt till din dörr, till hela familjen. Vår mat innehåller middag som kan räcka till alla veckodagar om så önskas. Vi hoppas kunna hjälpa dig att få mycket mer tid i vardagen t. ex. med din familj, genom att leverera mat som räcker till hela veckan. Då slipper du att gå till mataffären, planera måltider, laga mat och kan istället njuta av sällskapet med familjen, medan maten värms upp.

Viktminskningspaketet

Om du vill gå ner i vikt spelar både kost och motion en stor roll. Vi kan inte hjälpa dig med träningen, men vi vill gärna hjälpa dig med maten. Vår viktminskningslåda gör det enklare för dig – även i en hektisk vardag.

Med vår viktminskningslåda får du takeaway levererad direkt till dörren. För varje viktminskningslåda måste du ange om du är man eller kvinna, och baserat på denna information tillagas maten med det rekommenderade antalet kalorier för viktminskning.

Förutom mängden kalorier fokuserar vår viktminskningskasse, precis som våra andra rätter, på att du får rätt mängd mat. I vår viktminskningslåda får du frukost, lunch och middag samt snacks för 5 dagar i veckan – så det finns ingen ursäkt för att inte äta en varierad kost under hela dagen.

Och mycket mera…

Vårt breda utbud av lösningar gör det möjligt för de flesta att hitta rätt matkasse som erbjuder precis den takeaway de vill ha, oavsett om det är för singelhushållningen eller för hela familjen. Vi ser fram emot att tillaga och leverera mat till dig.