Matlådor

Börja med att välja den matlåda som stämmer överens med dina önskemål och anpassa sedan matlådan efter dina behov.

Välj din matlåda

Förenkla din vardag och beställ idag

I en hektisk vardag kan det vara svårt att hitta den tid som krävs för att handla och laga mat. Oavsett om ni är en stor familj eller om du bor ensam, så upptäcker man snabbt att det inte alltid finns någon tid över i vardagen för att handla och laga mat. Särskilt kan det vara en utmaning om det också ska vara hälsosamt. Vi på Betterfeast har hittat en lösning åt detta. Vi har skapat färdiga matlådor som är både smakrika och näringsrika – sedan är det bara att stoppa maten i ugnen och värma. Med våra matlådor är det plötsligt den hälsosammare maten som blir det enklare alternativet i din vardag och du får den till och med levererad direkt till din dörr.

Våra matlådor

Vi kan erbjuda ett brett urval av matlådor, var och en med olika innehåll, gemensamt för alla våra matlådor är dock att de innehåller rätter till middag, så att du inte behöver göra middag när du kommer hem efter en lång och hektisk dag. Förutom middag erbjuder vi även matlådor med frukost, lunch och mellanmål om du vill göra det ännu enklare för dig själv. Vi levererar matlådor till hela landet och du får maten levererad direkt till din dörr varje måndag, så att du alltid får färska och färdiga måltider tillgängligt vid behov. Maten packas naturligtvis vid rätt temperatur och levereras i en termolåda med is, vilket gör att maten kan stanna kyld vid transporten innan du lägger det i kylskåpet. Detta förenklar processen för dig när du mottar din mat, eftersom du inte behöver vara hemma vid leveransen.

Familjelådan

Om du vill ha extra tid med familjen under veckan kan vår familjelåda vara en bra lösning. Med vår familjelåda får du hälsosammare alternativ till take away, levererad till direkt till din dörr, till hela familjen. Vår mat innehåller middag som kan räcka till alla veckodagar om så önskas och på så sätt hoppas vi kunna hjälpa dig att få mycket mer tid med din familj i vardagen, genom att få mat som räcker till hela veckan så kan du undvika att gå till mataffären, planera måltider, laga mat och kan istället njuta av sällskapet med familjen medan maten värms upp.

Viktminskningspaketet

Med vårt viktminskningspaket det blir lättare för dig att upprätthålla en hälsosam kost – även i en kaotisk vardag. Med viktminskningspaketet så får du mat levererat direkt till din dörr och för att få bäst resultat så måste du markera om du är man eller kvinna, baserat på denna information så uppmäts portionen utefter rekommenderat antal kalorier för att optimera din viktminskning.
Förutom uppmätning av kaloriintag så anpassas våra rätter så att du också får rätt mängd mat från olika livsmedelsgrupper – det vill säga att du får rekommenderad mängd grönsaker, kött, fisk, ris, potatis etc. I vårt viktminskningspaket så får du frukost, lunch och middag samt mellanmål 5 dagar i veckan – så det finns ingen ursäkt för att inte äta hälsosamt varje dag.