Packa ur

Gör hål

Värm

Servera

Vardagslådan

Pris från  850,70 kr / vecka

VÄLJ MELLAN

Frukost, lunch, middag och snack

Populäraste

Familjelådan

Pris från  599,00 kr / vecka

VÄLJ MELLAN

13 olika rätter varje vecka

3-5 dagars mat i veckan

2-5 personer

Viktminskningspaketet

Pris från  1 178,82 kr / vecka

BaserAt på en 5-dagARS mÅLTIDSplan

Frukost, lunch, middag och snack

Kvinnor: 1 200 – 1 300 Kcal / om dagen

Män: 1 600 – 1 800 Kcal / om dagen

Sommarpaket

4 159,72 kr över 4 veckor

4 VECKORS SOMMARKUR

Viktminskningspaketet

3 dagars smoothiekur

Träningsplan

Smoothiepaket 

Pris 750,00 kr

Perfekt till varma sommardagar. Tre smakrika och fräscha smoothievarianter. Till mellanmålet eller när du bara är sugen på något uppfriskande.

Vad finns på menyn de närmsta veckorna?

Se VECKANS MENY 4 VECKOR frAm

Vad ska vi äta i kväll?

Du känner säkert till frågan som dyker upp dag efter dag. Oavsett hur kulinariskt kreativ du är, går det inte att komma ifrån att det är svårt att få fram varierade och inbjudande kvällsmåltider ur trötta föräldrahjärnor vareviga dag året runt. Under en hektisk dag slutar det ofta med samma 4-5 rätter, ofta inköpta i all hast på väg från A till B och tillagade med ett otåligt barn runt benen.
På BetterFeast har vi hittat den perfekta måltidslösningen för att hjälpa dig i din vardag. Vi erbjuder matlådor med färdiglagad mat som smakar som hemlagade favoriter. Vi lovar att det är enkelt. Du får inga listor med irrelevant information eller långa, komplicerade recept som är svåra att koncentrera sig om mitt i familjeprat, läxor, syskonkonflikter och planeringen av vem som ska skjutsa till hockeyträningen idag.
Istället får du mat som tillagats av våra skickliga kockar. Måltiderna är förpackade i praktiska, ugnsvänliga förpackningar med tydlig märkning av tillagningstid och tillagningsmetod direkt på varje förpackning. Det är så enkelt att det får plats på några få rader. Du behöver inte hacka, finfördela eller skala, utan bara placera brickorna direkt i ugnen och värma upp dem i den angivna tiden. Sedan är maten klar att serveras. Du bestämmer själv om du vill servera direkt från förpackningarna eller låta maten mellanlanda i skålar och fat innan den hamnar på tallriken. Eftersom det är så enkelt att tillaga direkt i den  förpackningen är det inte mycket du behöver diska.
Vi vet att tid är en lyxvara. När du väljer en matlåda från BetterFeast väljer du också tid och energi. De dyrbara timmarna med familjen kommer plötsligt inte längre att ätas upp av tråkiga shoppingturer och stressig matlagning. Du kommer snart att upptäcka hur mycket tid du frigör när du inte behöver planera, handla, hacka, koka, steka och diska. Istället kan du ägna dig åt det som är viktigt i ditt liv.

Kvalitetsmat tillagad med kärlek

På BetterFeast älskar vi att laga mat till dig. Vi är stolta över att laga mat av bra råvaror, precis som vi strävar efter att köpa säsongsanpassat när det är möjligt..

När maten är tillagad packas den vid rätt temperatur i måltidsförpackningar tillverkade av återvunnen CPET. Måltidsaskarna packas tillsammans med is i en låda av 75% återvunnen träfiber, och transporteras direkt till din dörr av transportföretaget Gordon Delivery, som erbjuder kyltransport. Detta säkerställer att du alltid får mat som är helt kyld. Gordon Delivery informerar dig via SMS under resans gång, så att du vet när de förväntar sig att leverera din matlåda. Om du bor i eget hus och inte är hemma, lämnas lådan på en överenskommen plats. Bor du i lägenhet gäller andra regler. Här hjälper vår kundservice dig.

Vi rekommenderar att du ställer in matförpackningarna i kylskåpet så snart som möjligt. Om du har valt rätter med fisk i din meny är det en bra idé att äta dem tidigt i veckan för den färskaste matupplevelsen. Värm måltiderna direkt i förpackningen i ugnen på max 180 grader i 20-30 minuter. Observera att våra förpackningar inte kan värmas i temperaturer över 200 grader. På varje förpackning hittar du information om tillagningen

Här kan du titta på en video där Helena från BetterFeast berättar hur du hanterar dina matlådor från leverans, till uppvärmning och servering.