FAQ – vanliga förekommande frågor

Quick-guide till ändringar i ditt konto & prenumeration

Du kan ändra din adress via ”Min prenumeration” och gå till ”Adress”.

Tänk på att om betalningen redan har genomförts och du ändrar din leverans i efterhand så kommer detta inte registreras utan då måste ni kontakta vår kundtjänst så snabbt som möjligt.

Min prenumeration

Om du vill välja rätter så måste du första och främst logga in på ditt konto. Sen scrollar du bara ner tills du ser veckomenyn.

OBS: du kan ändra rätter på menyer/veckor du inte kommer få leverans för, det är normalt och är bara hur systemet är uppbyggt, dvs att ni kommer bara få mat som ni beställt och betalat för.

Val av rätter är exklusivt för Familjelådan.

Se denna videon om du känner dig osäker: Hur väljer jag rätter?

Min prenumeration

Om du vill ändra antalet dagar eller personer kan detta göras från ”Min prenumeration” med knappen ”Ändra matlåda” under ”Din prenumeration”.

Efter valet, slutför betalningsprocessen och bekräfta din leveransinformation.

Min prenumeration

Om du vill göra ändringar om dina val angående fisk/fläsk kan detta göras från ”Min prenumeration” med knappen ”Ändra matlåda” under ”Din prenumeration”.

Efter valet, slutför betalningsprocessen och bekräfta din leveransinformation.

Min prenumeration

Ska du till ditt sommarhus eller behöver du hoppa över leveranser inom de närmaste 13 veckorna, då kan du använda vår ”Semesterkalender” för att välja vilka leveransveckor du vill hoppa över.

Semesterkalendern hittar via första inloggningssidan och scrollar ner till slutet av sidan.

Se denna video om du är osäker: Hur funkar semesterkalendern?

Min prenumeration

Kontakta vår kundtjänst via kundservice@betterfeast.se eller ringa och inkludera ditt postnummer i mailet.

OBS: vi kan inte ändra den angivna leveransdagen.

Min prenumeration

Du ändrar dörrkod och/eller meddelande till transportören via ”Min prenumeration” med knappen ”Ändra leverans” under ”Din prenumeration”.

Min prenumeration

Du ändrar ditt betalkort via ”Min prenumeration” med fliken ”Ändra betalkort”.

Min prenumeration

Om din automatiska betalning misslyckas och du betalar för sent, riskerar du att inte få din mat vid nästa leverans och ni har skyldighet att kontakta oss för att se till att ni får er mat om er betalning genomfördes.

Om du upplever problem med betalningen måste du kontakta vår kundtjänst via kundservice@betterfeast.se.

Tyvärr har vi ingen möjlighet att anpassa våra rätter efter några allergier, detta inkluderar laktosintolerans, gluten, mjölkprotein, nötallergi och liknande.

I dagsläget så erbjuder vi inte några vegetariska eller veganska matlådor men detta är något som många har frågat efter och därför är det något som vi kommer införa i framtiden.

Min prenumeration

Om du avbryter din prenumeration kommer det först att stå ”väntar på att avslutas” detta innebär att din prenumeration är avslutad men en fullständig bekräftelse kommer senare på samma dag som betalningsdagen (nästkommande onsdag eller söndag).

Min prenumeration

Om du vill avsluta din prenumeration kan detta göras från startsidan ”Min prenumeration”. Scrolla ner tills du ser en knapp där det står ”avsluta prenumerationen. Om du befinner dig i bindande period så kommer knappen inte vara synlig tills alla betalningar är genomförda.

Om du avbryter din prenumeration kan vi inte garantera samma pris som du har nuvarande i framtiden.

Min prenumeration

Andra vanliga förekommande frågor

Om du upplever att något saknas i din matlåda, så måste du skriva till kundservice@betterfeast.se och berätta vad som saknas.

*KOM IHÅG att ange det telefonnummer du har beställt med*

Vi levererar maten på söndagar, måndagar och tisdagar mellan 13-20:00 (söndag) 17-22:00 (mån-tis).

Efter att ni har gjort en beställning kommer ni få reda på vilken leveransdag genom att logga in på ditt konto och under fliken ”mina beställningar” hittar ni mer information. Leveransdagen kommer alltid förbli densamma (tex söndagar) och man kan inte ändra leveransdag.

Ni kommer också att få en länk och spårningsbar information av transportföretaget några dagar innan leveransen. Det kan det uppstå små förseningar på grund av trafik eller dåliga väderförhållanden.

Du kan alltid se din nästa leverans under ”Min prenumeration”.

Min prenumeration

Om din mat inte har levererats måste du skriva till kundservice@betterfeast.se

*KOM IHÅG att ange det telefonnummer du har beställt med*

Alla våra leveranser görs mellan 14:00-22:00 och det viktigt att du för dialog med transportföretaget så du kan få din leverans, annars riskerar du att inte få din mat. Missar ni er leverans kommer transportföretaget genomföra en ny leverans nästa dag och om det misslyckas så sker inget 3:de försök.

Detta innebär att du måste ange instruktioner såsom tex portkod eller svara när transportföretaget ringer dig.

*Vi ställer inte av leveranser utanför portar som vetter ut mot gatan, endast utanför lägenhetsdörr eller utanför dörr till villa/radhus*

Priserna varierar beroende på vilken matlåda du väljer.

Alla våra matlådor är en prenumerationstjänst utan bindningstid. Om du säger upp din prenumeration dagen innan nästkommande betalning så får ni inga fler leveranser. Viktminskningspaketet, Vardagslådan och Bootcamp (4 veckor) betalas automatiskt varje söndag 8 dagar före leverans.

Familjelådan betalas automatiskt varje/varannan onsdag, 12 dagar före leverans.

Tyvärr, om du betalar din familjelåda för sent, riskerar du att inte få din nästa leverans. Om du upplever betalningsproblem kontaktar du kundtjänsten på kundservice@betterfeast.se.

Våra matlådor är säkra att använda i höga temperaturer, precis som Teflon, som är en typ av plast som kan användas säkert vid höga temperaturer. Vi använder CPET-plast som är speciellt utvecklad för att tåla höga temperaturer utan att påverka vår hälsa negativt. Du kan därför använda våra matlådor i ugnen med gott samvete, eftersom de inte utgör någon fara för din hälsa.

Har du behov av vår hjälp? Vår kundtjänst svarar inom 24h på vardagar!

Har du allmänna frågor om våra matlådor är du alltid välkommen att kontakta oss via kundservice@betterfeast.se eller +46 201 27 320

Om du inte har fått er mat måste du kontakta oss så snart som möjligt på kundservice@betterfeast.se för att se om vi har möjlighet att lösa eventuella problem.

Om du har fått trasiga förpackningar eller saknad mat måste du kontakta oss på kundservice@betterfeast.se.

Om du vill komma i kontakt med vår marknadsföring eller fråga om möjligheten till eventuella sponsringar kan du kontakta Tiger via tiger@betterfeast.se.

Om du är leverantör av till exempel råvaror eller produktionsutrustning kan du kontakta oss via kundservice@betterfeast.se.

Vi har för närvarande inga lediga platser.

Betterfeast
Industrivej 27
8963 Auning
CVR: 40165894

Bank:
Sparekassen Kronjylland
Reg. nr. 9324 Kontonr. 0017277561

Öppningstider

Måndag
09.00 – 16.00
Tisdag
09.00 – 16.00
Onsdag
09.00 – 16.00
Torsdag
09.00 – 16.00
Fredag
09.00 – 16.00
Lördag
STÄNGT
Söndag
STÄNGT