Vardagslådan

Pris från  850,70 kr / vecka

VÄLJ MELLAN

Frukost, lunch, middag och snack

Populäraste

Familjelådan

Pris från  599,00 kr / vecka

VÄLJ MELLAN

13 olika rätter varje vecka

3-5 dagars mat i veckan

2-5 personer

Viktminskningspaketet

Pris från  1 178,82 kr / vecka

BaserAt på en 5-dagARS mÅLTIDSplan

Frukost, lunch, middag och snack

Kvinnor: 1 200 – 1 300 Kcal / om dagen

Män: 1 600 – 1 800 Kcal / om dagen

Sommarpaket

4 159,72 kr över 4 veckor

4 VECKORS SOMMARKUR

Viktminskningspaketet

3 dagars smoothiekur

Träningsplan

Smoothiepaket 

Pris 750,00 kr

Perfekt till varma sommardagar. Tre smakrika och fräscha smoothievarianter. Till mellanmålet eller när du bara är sugen på något uppfriskande.

Vad finns på menyn de närmsta veckorna?

Se VECKANS MENY 4 VECKOR frAm

Packa ur

Gör hål

Värm upp

Servera

När vi lovar dig en enklare vardag, menar vi det. Med BetterFeast får du mer än en shoppingpåse utanför dörren. Du får färdiglagad mat som är redo att serveras efter en vända i ugnen. Det tar bara två minuter för dig att förbereda maten, eftersom allt du behöver göra är att packa ur, göra hål och värma. Efter 25 minuter i ugnen är maten klar att serveras. Så du sparar inte bara tid på planering och shopping, utan också på matlagning, städning och diskning. Därför vågar vi lova dig att vardagen blir lite enklare när du väljer en måltidslåda från oss.

Slipp allt besvär och beställ din matlåda idag.

I en hektisk vardag kan det vara svårt att hitta tid för att handla och laga mat. Oavsett om du har en stor familj eller bor ensam kan du uppleva att det helt enkelt inte finns tillräckligt med tid på dagen för att handla och laga mat. På BetterFeast har vi hittat en lösning på detta.
Vi har skapat matlådor fyllda med läckra färdiglagade måltider – färdiga att sätta in i ugnen eller mikrovågsugnen och värma upp. Med våra måltidslådor får du en enkel lösning för din hektiska vardag, och du får den till och med levererad direkt till din dörr. Läs mera om vår mat och se veckans meny.

Våra måltidslådor

Vi erbjuder ett brett urval av matlådor med olika innehåll, men gemensamt för alla våra matlådor är att de innehåller rätter till middagen, så att du inte behöver laga middag när du kommer hem efter en lång och hektisk dag. Förutom middag erbjuder vi även matlådor med frukost, lunch och snacks om du vill göra det ännu enklare för dig själv. Vi levererar matlådor i Sverige söder om Gävle. Du får maten levererad till dörren varje vecka med mat för upp till 5 dagar i taget, så du alltid har färska, färdiglagade måltider tillgängliga.

När maten är tillagad packas den vid rätt temperatur i måltidsförpackningar tillverkade av återvunnen CPET. Måltidsaskarna packas tillsammans med ispåsar i en låda av 75% återvunnen träfiber, och transporteras direkt till din dörr med kyltransport. Du informeras via SMS under resans gång, så att du vet när du kan räkna med att din matlåda kommer. Om du bor i eget hus och inte är hemma, lämnas lådan på en överenskommen plats. Bor du i lägenhet gäller andra regler. Fråga gärna vår kundservice.

Familjelådan

Om du vill tillbringa lite mer tid med din familj under veckan kan vår Familjelåda vara lösningen. Med våra Familjelådor får du färdiglagade favoriträtter som hela familjen älskar, levererade hem till dörren. I våra Familjelåda ingår middag upp till fem dagar i veckan. Vi hoppas att vi kan hjälpa dig att tillbringa mer tid med din familj i vardagen när du kan slippa handla och laga mat.

Viktminskningspaketet

Om du vill gå ner i vikt spelar både kost och motion en stor roll. Vi kan inte hjälpa dig med träningen, men vi vill gärna hjälpa dig med maten. Vårt viktminskningspaket gör det enklare för dig – även i en hektisk vardag.
Med vårt viktminskningspaket får du färdiglagade måltider levererade direkt till dörren. Här måste du ange om du vill ha paktet till man eller kvinna. Baserat på denna information tillagas maten med det rekommenderade antalet kalorier för viktminskning..
Förutom kalorier tar vårt viktminskningspaket, precis som våra andra måltidslådor, hänsyn till att du får i dig rätt mängd mat. I vårt viktminskningspaket får du frukost, lunch, middag och snacks för fem dagar i veckan – så det finns ingen ursäkt för att inte äta en varierad kost under hela dagen.

Det här är bara två av de måltidslådor och lösningar som vi kan erbjuda. Vårt väl tilltagna utbud på lösningar gör det enkelt för de flesta att hitta rätt matlåda. En som innehåller precis den typen av måltider man är intresserad av, om det är till en själv eller till hela familjen. Vi ser fram emot att tillaga ochj leverera maten åt dig.