Prova hur enkelt middagen kan fixas

Det är ofta svårt att hitta tillbaks till vardagens rutiner efter semestern. Hur bra de än är. Vi hjälper gärna till och underlättar skiftet från semester till vardag. Låt oss ta hand om maten och upptäck hur enkelt middagen kan fixas. 

Vi hjälper gärna till med maten

Efter en helt underbar semester kan det vara tufft att återgå till vardagens  liv och rörelse. Du måste återbygga rutiner, återgå till arbete och skola och kanske framförallt se till att familjens måltider fortfarande är näringsrika, välsmakande och varierade.  

Med vårt enkla matlåda behöver du inte längre fundera på vad du ska laga till middag eller stressa iväg och handla. Vi levererar allt du behöver direkt till dörren. Så du kan lägga tid och energi på att få ordning på er rutiner och tillbringa kvalitetstid med din familj utan att behöva tänka på matlagningen.

Vi förstår hur utmanande det kan vara att planera, handla, laga mat och diska – det är därför vi har skapat den här lösningen för att underlätta vardagen. Vår matlåda erbjuder bekvämlighet utan att kompromissa med kvaliteten.

Vi har många enkla och goda rätter

Du kan alltid välja bland ett stort urval av snabba och goda rätter som vi tagit fram för att göra din vardag lite enklare och samtidigt bjuda på en riktig smakfest. Här är ett litet urval av vad vår frestande meny kan innehålla:

  • Minibiffar med minirösti och bearnaisesås: Dessa saftiga små biffar är perfekta för grillen och serveras med krispiga minirösti och en utsökt bearnaisesås..
  • Pasta Bolognese: Den klassiska italienska favoriten med köttfärssås, varm pasta och toppad med parmesanflingor.
  • Vegetarchili med svarta bönor: En smakrik och mättande vegetarisk rätt med svarta bönor, kikärtor, färska grönsaker och en spännande kryddblandning.
  • Crispy chicken burger: En saftig krispig kycklingburgare toppad med majonnäs och mango chutney, serveras med krispig potatis och fräsch sallad.
  • Grekisk kyckling i fat: Du får en autentisk medelhavskänsla med denna utsökta ugnsrätt med mört kycklingkött, aubergine, zucchini, paprika och saftiga tomater.

Dessa läckra rätter är bara ett urval av våra många alternativ. Oavsett vad du föredrar har vi en rätt som passar både din smak och dina vardagsrutiner.

Vardagslådan

Pris från  850,70 kr / vecka
VÄLJ MELLAN Frukost, lunch, middag och snack
Enkel vardag
Populäraste

Familjelådan

Pris från  599,00 kr / vecka
VÄLJ MELLAN 13 olika rätter varje vecka 3-5 dagars mat i veckan 2-5 personer
Tid för familjen

Viktminskningspaketet

Pris från  1 178,82 kr / vecka

BaserAt på en 5-dagARS mÅLTIDSplan

Frukost, lunch, middag och snack Kvinnor: 1 200 – 1 300 Kcal / om dagen Män: 1 600 – 1 800 Kcal / om dagen
Beställ här

Sommarpaket

4 159,72 kr över 4 veckor
4 VECKORS SOMMARKUR Viktminskningspaketet 3 dagars smoothiekur Träningsplan
Kickstarta sommaren

Smoothiepaket 

Pris 750,00 kr
Perfekt till varma sommardagar. Tre smakrika och fräscha smoothievarianter. Till mellanmålet eller när du bara är sugen på något uppfriskande.
Säsongsvara

Vad finns på menyn de närmsta veckorna?

Se VECKANS MENY 4 VECKOR frAm

Till menyn

Vill du också gärna äta varierat?

Vi förstår att smakpreferenser både varierar från person till person och från dag till dag. Det är därför vi alltid strävar efter att erbjuda ett brett urval av rätter som passar alla smaker och behov. Oavsett om du föredrar barnvänliga rätter, fräscha fiskrätter, smakrika fläskrätter, saftiga kycklingrätter, klassiska nötköttsrätter eller kanske något vegetariskt, har vi något för dig.

Vi strävar efter att göra alla nöjda med vårt varierade utbud av rätter som tillagas med kärlek och omsorg för att säkerställa den bästa smakupplevelsen varje gång.

Alla våra rätter har alltid minst en sak gemensamt – de är noggrant utvalda och sammansatta för att erbjuda dig en snabb och bekväm måltid. Och vem skulle inte vilja ha en enkel, näringsrik och god middag som är klar på bara 5 minuter?

Vardagsmat behöver inte vara besvärligt

Vi erbjuder inte bara goda och snabba måltider, utan också en bekväm lösning som gör att du slipper besväret med att planera menyn och handla. När du har valt de rätter du vill prova levererar vi matlådan direkt till din dörr.

På så sätt behöver du inte lägga tid på att fundera på vad som ska stå på menyn eller stressa med att handla. Vi har gjort det mesta av arbetet åt dig, så att du kan använda din dyrbara tid på det som verkligen betyder något för dig.

Med BetterFeast får du det bästa av två världar – bekvämligheten med att få färdiglagade måltider levererade direkt till dörren utan att kompromissa med smak och kvalitet i en hemlagad måltid. Även när tiden är knapp kan du fortfarande unna dig själv och dina nära utsökta måltider hemma.

Ofta ställda frågor om våra enkla och snabba rätter

Enkla och snabba rätter kännetecknas av att de har en relativt kort tillagningstid, vanligtvis cirka 30 minuter eller mindre. De är perfekta för hektiska dagar då tiden är knapp, men behovet av en god middag fortfarande är stort

Nej, absolut inte! Snabba och enkla rätter kan vara precis lika smakrika som mer tidskrävande måltider. Nyckeln till den goda smaken ligger i användningen av färska råvaror och en omsorgsfull kombination av smaksättare och kryddor.

Det finns flera anledningar att prova våra enkla och goda rätter. För det första är de perfekta i vardagen där tiden ofta är knapp och lusten att tillbringa timmar i köket kan vara begränsad.

Rätterna är en bekväm lösning för den som vill njuta av hemlagad mat utan att behöva lägga ner mycket tid på förberedelser och matlagning. Dessutom kan de snabba måltiderna vara ett perfekt val för dig som vill äta näringsrik och varierad mat och ändå ha tid för det som betyder mest för dig.