Måltidslådor med färdiglagad mat

I en lite jäktig vardag kan det vara en utmaning att få tid att planera, handla och laga välsmakande och varierad mat. Här kommer vår måltidslåda med färdiglagad mat in i bilden som den ideella lösningen för dig, som vill spara tid utan att kompromissa med kvaliteten på dina måltider. Med en färdiglagad måltidslåda får du det bästa från från båda världar: Bekvämligheten och tidsbesparningen med färdiglagat samtidigt med att du får den härliga upplevelsen av hemlagad mat. 

Prova måltidslådan

Vad är en måltidslåda med färdiglagad mat? 

En måltidslåda med färdiglagad mat är designad att erbjuda en perfekt balans mellan smak, näring och bekvämlighet. Varje låda innehåller flera olika rätter, valda med omsorg och tillagade med fräscha ingredienser av hög kvalitet. Oavsett om du är ute efter klassiska rätter, internationella specialiteter eller vegetariska alternativ, har vi något som passar till alla smaker.

Se menyn

Vardagslådan

Pris från  850,70 kr / vecka
VÄLJ MELLAN Frukost, lunch, middag och snack
Enkel vardag
Populäraste

Familjelådan

Pris från  599,00 kr / vecka
VÄLJ MELLAN 13 olika rätter varje vecka 3-5 dagars mat i veckan 2-5 personer
Tid för familjen

Viktminskningspaketet

Pris från  1 178,82 kr / vecka

BaserAt på en 5-dagARS mÅLTIDSplan

Frukost, lunch, middag och snack Kvinnor: 1 200 – 1 300 Kcal / om dagen Män: 1 600 – 1 800 Kcal / om dagen
Beställ här

Sommarpaket

4 159,72 kr över 4 veckor
4 VECKORS SOMMARKUR Viktminskningspaketet 3 dagars smoothiekur Träningsplan
Kickstarta sommaren

Smoothiepaket 

Pris 750,00 kr
Perfekt till varma sommardagar. Tre smakrika och fräscha smoothievarianter. Till mellanmålet eller när du bara är sugen på något uppfriskande.
Säsongsvara

Vad finns på menyn de närmsta veckorna?

Se VECKANS MENY 4 VECKOR frAm

Till menyn

De enklaste och bästa rätterna

Varje vecka hittar du ett urval på 13 olika rätter, som bara kräver fem minuters förberedelser, innan det ska in i ugnen. Även om tillagningstiden kan variera mellan 25 och 35 minuter är din faktiska tid vid köksbänken begränsad till omkring fem minuter. Efter förberedelsen kan du låta rätterna klara resten av tillagningen själv, vilket gör matlagningen otroligt enkel. Den kräver minimal insats från din sida.

Snabba måltider behöver nämligen inte vara en kompromiss med kvalitet. Du väljer enkelt måltider som passar din smak samtidigt med att du kan njuta av fördelarna med kvalitetsråvaror. Det gör det enkelt för dig att njuta av måltiderna tillsammans med din familj.

Vad säger våra kunder om BetterFeast

Vi är så otroligt nöjda

“Vi är så otroligt nöjda, det går faktiskt inte att beskriva. Tack vare Betterfeast familjelåda slipper vi att planera, handla och laga vardagsmaten. Men vi får god och varierad vardagsmat. Jag gillar att laga mat, men på helgen. När tiden finns. Det här passar oss så bra. Och framför allt: Spar så mkt energi. Tacksam."

Fia

Maten är bra

“Tycker att maten har varit bra och hållet kvalitet. Har nog aldrig fått något som är dåligt eller smakar dåligt. Alltid fräscht och gott!”

Hamid

Mer än nöjd

“Vällagad och god mat, jag är mer än nöjd. Plus i kanten för jättebra och snabb hjälp när/om man behöver kontakta kundservice ☺”

Sarah

Viktminskningslådan har hjälpt mig

“Viktminskningslådan har hjälpt mig och hjälper mig att gå ner i hälsosam vikt på ett hälsosamt sätt, sakta men säkert som är det bästa sättet. Tack betterfeast!“

Mari

Bästa matkassen ever

“Så bra vardagsmat har vi nog aldrig haft. Hela familjen, 4 pers med två kräsna tonåringar äter som aldrig förr. Detta fortsätter vi verkligen med tills vidare 🌟🌟🌟🌟🌟”

Silvia

Mycket nöjd med helheten

“Jag började prenumerera på betterfeast matlådor, under min bröstcancer behandling. Men även för att jag lever med en funktionsnedsättning som påverkar min vardag. Jag är mycket nöjd med utbudet, variationen och kvaliteten, smaken på matlådorna.“

Barbara

Tyckte att leveransen var supersmidig!

“Bra portioner och all mat var supergod! Bra att man får med sallad och grönsaker som förgyller måltiden. Älskar att man sparar tid i vardagen på färdigmat! Då har man så mycket mer tid för annat! Kommer definitivt beställa igen!”

Rota

God mat

“God mat och pålitliga leveranser. Gick ner 17kg med viktminskningspaketet.”

Niclas

Fördelarna med en färdig måltidslåda

Villl du också spara tid på matlagningen? Här är några bra anledningar att prova våra färdiga matlådor.

  • Du slipper både att handla och att laga maten 
  • Måltidslådorna levereras direkt till din dörr, redo att värmas.
  • Balanserade och näringsrika färdigrätter
  • Ingen grytdisk – rätterna värms direkt i emballaget
  • Välj mellan 13 spännande rätter varje vecka.
  • Vi erbjuder måltidslådor med både frukost, lunch och middag.

Vilken måltidslåda är bäst?

Att avgöra vilket måltidspaket som är bäst är ett mycket individuellt beslut som beror på personliga smakpreferenser, näringsbehov och den livsstil man har. På BetterFeast förstår vi de här skillnaderna och erbjuder därför ett urval av måltidslådor som är särskilt anpassade för att tillgodose olika behov. Vårt sortiment omfattar allt från familjelådan, som är idealisk för den upptagna familjen, till viktminskningspaketet, som är perfekt för ett kontrollerat intag av kalorier.

När du ska välja rätt måltidspaket är det viktigt att fundera på vad som är viktigast för dig. Är det variation, tidsbesparing, smak eller kanske en kombination? Genom att ta hänsyn till dessa aspekter säkerställer du att du väljer ett måltidspaket som inte bara uppfyller din smak och näringsbehov, utan också enkelt kan passas in i din dagliga rutin.