Betterfeast konceptet

Vill du att maten ska stå klar på bordet när du kommer hem? Är du trött på att handla på vägen hem från jobbet? Vi på Betterfeast har själva velat ha en enklare vardag och känt behovet av mer tid med familjen, därför skapade vi ett koncept där maten levereras helt färdig till dig.

Vi vill leverera fräscha färdiglagade matlådor som gör vardagen enklare. Vårt uppdrag är att minska stress och skapa mer utrymme för socialt umgänge, egentid och fritidsaktiviteter. Vi är här för att erbjuda ett gott och enkelt val som passar perfekt in i din hektiska livsstil.

Du behöver inte spendera tid på att planera en meny för hela veckan – hos oss finns det en meny redo för dig där du kan välja bland 9 olika rätter för veckans fem dagar (specifikt för familjelådan). Säg adjö till den stressfyllda matlagningen! Vi har sköljt, tillagat och portionerat allt åt dig. Bara sätt in maten i ugnen, medan du slappnar av i soffan eller hjälper barnen med läxorna.

Vi erbjuder 3 unika alternativ – vår familjelåda med middag till hela familjen, ett viktminskningspaket med alla dagens måltider (frukost, lunch, middag & mellanmål) och vardagslådan där du kan skräddarsy hur många av dagens måltider du vill ha. Alla våra matlådor är genomtänkta och skapade för att du ska få en enklare vardag.

Våra matlådor levereras direkt till din dörr en gång i veckan. Maten packas i lådor med kylelement så att du kan förlita dig på att vår leverans lever upp till livsmedelssäkerheten och att maten håller sig färsk.

När vi komponerar vår meny

Vi håller ett skarpt öga på att produkten ska leva upp till dina förväntningar: vi smaktestar varje dag och vi köper bara råvaror som vi vet, lever upp till våra höga krav.

Vi vill skapa rätter som speglar den ständigt förändrande mattrenden. När vi skapar våra menyer hämtar vi ofta inspiration från kök över hela världen. Det kan vara en indisk dhal, en marockansk soppa eller en thailändsk curry. Givetvis så har de klassiska rätterna en stor plats i våra hjärtan, och vi ger dem ofta en lite oväntad tvist.

Vi har ett bra samarbete med våra leverantörer, de är experter på att hantera och säkerhetsställa matsäkerheten och bibehålla färskheten av alla grönsaker, därför kan du förlita dig på att du får en produkt av hög kvalitet.

Familjen och vardagslivet

Familjelivet kan vara stressigt, barnen måste hämtas, det ska handlas, lagas mat och barnen ska ha läxhjälp, eller läggas osv. Det skulle vara lite skönare om det fanns lite mer tid i vardagen. Men var kan man kompromissa? Resan till mataffären och matlagningen så klart! Därför finns våra menyer som är anpassade så att det passar för hela familjen. I familjelådan finns det 9 rätter att välja mellan under de fem dagarna i veckan vi levererar till, så det borde finnas något för alla.

Generellt är maten i familjelådan barnvänlig och det finns alltid olika saker att välja mellan, allt från soppa till köttbullar (fisk, fläsk eller kalkon) och riktigt fredagsmys-käk som hamburgare, spaghetti bolognese eller korv med riktigt potatismos. Det är måltider är dessutom smakrika så att hela familjen kan äta samma rätter. De som vill ha det lite starkare kan enkelt strö lite extra chiliflingor eller liknande.

För en lättare viktnedgång

Det kan vara svårt att gå ner i vikt, särskilt när du själv ansvarar för matlagning och inköp. Om du är trött efter en lång dag kan det vara lockande att snabbt beställa hem pizza eller när du handlar finns det många frestelser som lätt hamnar i kundvagnen. När du istället använder dig av viktminskningspaketet så är alla måltider redan ordnade åt dig och du behöver bara koncentrera dig om motion och din positiva attityd.

Vårt viktminskningspaket är kalorikontrollerat beroende på om du är man eller kvinna. Innehållet av kalorier i våra rätter hittar du under menyplaner som deklarationer. Du får i dig ett visst antal kalorier per dag, så det är mängden mat som räknas. Det är därför du också kan hitta livsmedel som pasta, hamburgare och olika såser i vår viktminskningsmeny. När man går ner i vikt kan det vara svårt att hålla humöret uppe om man bara kan äta sallader etc. till varje måltid. Vår viktminskningsbox består av ingredienser som är mättande och smakmässigt tillfredsställande. Vissa av rätterna har också ett nostalgiskt värde – t.ex. en rätt som Stroganoff – Det är viktigt att det också finns lite ”comfort-food” under viktminskningen.

Om du vill gå hela vägen har vi ett annat viktminskningspaket som inkluderar en 3-dagars smoothie- eller soppkur och sträcker sig 4 veckor. Ibland kör vi också säsongsspecifika kampanjer och då kan du ha tur att få träningsmaterial som ingår i priset. Så håll koll på olika tävlingar som finns på våra sociala medier!