Familjelåda vecka 18 (29. apr - 5. maj)

Rätter som vi rekommenderar är märkta med fet och grön text.

Rätt 1 - Falafel på sötpotatis serveras med krispiga potatisklyftor, hummus och råa morötter (Innehållsdeklaration)
Rätt 2 - Klassiska köttbullar serveras med potatismos, lingonsås och ärtor (Innehållsdeklaration)
Rätt 3 - "Fish bites" serveras med basmatiris, indisk currysås och gröna bönor (Innehållsdeklaration)
Rätt 4 - Mör fläskfilé i fat med aubergine, zucchini, lök, paprika och fetaost, serveras med bulgur. (Innehållsdeklaration)
Rätt 5 - Stora kalkonköttbullar serveras med ris, gul tomatsås med salladslök och sallad - observera salladens hållbarhet! (Innehållsdeklaration)
Rätt 6 - Bygg din egen pizza med tomat, kyckling, ruccola, parmesanflingor och pasta vänd i grön pesto. (Innehållsdeklaration)
Rätt 7 - Fullkornspasta med grön sås med spenat, persilja, ärtor, bönor och parmesan, Serveras med kyckling och krispig sallad - observera salladens hållbarhet! (Innehållsdeklaration)
Rätt 8 - Klassisk biff med lök och skysås, serveras med potatis och små morötter. (Innehållsdeklaration)
Rätt 9 - Pulled pork-burgare i fullkornsbulle med coleslaw och bbq-sås, serveras med krispiga potatisklyftor. (Innehållsdeklaration)

Familjelåda vecka 19 (6. - 12. maj)

Rätter som vi rekommenderar är märkta med fet och grön text.

Rätt 1 - Stora kalkonköttbullar med stekt, mexikansk marinerad potatis och en blandning av zucchini, aubergine, paprika och morötter. (Innehållsdeklaration)
Rätt 2 - Frikadeller av nötkött med pepparsås och gul och grön zucchini, serveras med fullkornspasta och morötter. (Innehållsdeklaration)
Rätt 3 - Krispiga vårrullar med fyllning av kyckling, kål, böngroddar och purjolök, serveras med vildris, currysås och en blandning av morötter, palsternacka och grön sparris. (Innehållsdeklaration)
Rätt 4 - Beef shahi korma serveras med bulgur, creme fraiche och en blandning av kikärtor, svarta bönor och edamamebönor. (denna rätt kan vara något kryddig) (Innehållsdeklaration)
Rätt 5 - Carapulka med tärnad skinka, bacon, cocktailkorv, svamp och paprika - toppad med parmesan och serverad med potatismos och krispig sallad - Observera hållbarheten på färsk sallad! (Innehållsdeklaration)
Rätt 6 - Marinerad fläskkarré serveras med varm pastasallad med ruccola. OBS! Köttet i denna rätt är rått och måste tillagas på grill eller i ugn/panna. Denna rätt har kortare hållbarhet! (Innehållsdeklaration)
Rätt 7 - Gyrosmarinerad kycklingfilé, serveras med stekt potatis, tzatziki och bönsallad med rödlök. Denna rätt är grillvänlig! (Innehållsdeklaration)
Rätt 8 - Saftiga fiskbiffar serveras med potatis, dillsås och sesambakade morötter. (Innehållsdeklaration)
Rätt 9 - Bearnaiseburgare på nötfärs i fullkornsbulle, picklad rödlök, fräsch sallad och krispiga potatisklyftor. Denna rätt är grillvänlig! (Innehållsdeklaration)

Familjelåda vecka 20 (13. - 19. maj)

Rätter som vi rekommenderar är märkta med fet och grön text.

Rätt 1 - Rosmarinstekt kalkonfilé serveras med stekt potatis, tzatziki och gröna bönor. Denna rätt är grillvänlig! (Innehållsdeklaration)
Rätt 2 - Stora kycklingköttbullar med pastasallad med ärtor, majs, morötter och fetaost i en curry/mangodressing. (Innehållsdeklaration)
Rätt 3 - Fläskfilé a la creme med champinjoner, serveras med ris och knapriga morötter. (Innehållsdeklaration)
Rätt 4 - Krispigt stekt fiskfilé serveras med potatis, persiljesås och morötter (Innehållsdeklaration)
Rätt 5 - Medisterkorv serveras med hemgjord kall potatissallad och bröd. Denna rätt är grillvänlig! (Innehållsdeklaration)
Rätt 6 - Grillmarinerad kycklingbröst serveras med varm bulgursallad med spenat, körsbärstomater, champinjoner, pärllök och paprika. Köttet i denna rätt är FÄRSKT och måste grillas eller stekas i panna!
Rätt 7 - Bygg själv -Pizza med gräddfil, potatisskivor, marinerad svamp, picklad rödlök och babyspenat, serveras med tomatsallad. Denna rätt är grillvänlig.
Rätt 8 - Indisk smörkyckling serveras med basmatiris och toppas med ananaschutney och cashewnötter.
Rätt 9 - Sloppy Joe-burgare med coleslaw, gurksallad och cheddarost, serveras med Provence-kryddad potatis.
Rätt 10 - Fast kvartalsrätt: Pasta bolognese serveras med parmesanflingor och körsbärstomater. (Innehållsdeklaration)
Rätt 11 - Fast kvartalsrätt: Frikadeller i currysås serveras med ris och morötter. (Innehållsdeklaration)
Rätt 12 - Fast kvartalsrätt: Kassler med färskpotatis och ångkokt broccoli. (Innehållsdeklaration)
Rätt 13 - Fast kvartalsrätt: Biff med lök, skysås och potatis. (Innehållsdeklaration)

Familjelåda vecka 21 (20. - 26. maj)

Rätter som vi rekommenderar är märkta med fet och grön text.

Rätt 1 - Minibiffar serveras med minirösti, majskolvar och bearnaisesås. Denna rätt är grillvänlig!
Rätt 2 - Grekisk kyckling i fat med auberginer, zucchini, paprika och tomater, serveras med råris
Rätt 3 - Stora köttbullar serverade med stuvad kål och potatis
Rätt 4 - Stekt kycklingfilé serveras med potatis, paprikasås och sallad - kolla salladens hållbarhet! Den här rätten är grillvänlig!
Rätt 5 - Vegetarisk chili med svarta bönor, kikärtor, paprika, squash, spenat och edamamebönor, serveras med bröd och creme fraiche.
Rätt 6 - Grillad marinerad fläskkarré serveras med potatissallad med vårlök, dill, fetaost och bönor i olja/vinägerdressing. Köttet i denna rätt är RÅTT och måste grillas eller stekas i stekjärn!
Rätt 7 - Rågpanerad sejfilé serveras med asiatisk rissallad med vildrisblandning, sparris, citrongräs, koriander, morötter och palsternacksstrimlor.
Rätt 8 - Currykål med nötkött, morötter, paprika och vitkål i röd curry, serveras med vildris och edamamebönor. Denna rätt kan vara kryddig!
Rätt 9 - Crispy Chicken Burger med majonnäs, mango chutney och krispig sallad, serveras med krispig potatis. Observera hållbarheten på färsk sallad!
Rätt 10 - Fast kvartalsrätt: Pasta bolognese serveras med parmesanflingor och körsbärstomater. (Innehållsdeklaration)
Rätt 11 - Fast kvartalsrätt: Frikadeller i currysås serveras med ris och morötter. (Innehållsdeklaration)
Rätt 12 - Fast kvartalsrätt: Kassler med färskpotatis och ångkokt broccoli. (Innehållsdeklaration)
Rätt 13 - Fast kvartalsrätt: Biff med lök, skysås och potatis. (Innehållsdeklaration)

Viktminskningspaketet vecka 18 (29. apr - 5. maj)

Dag 1
Frukost: Rawgröt med äpple, valnöt och russin
Lunch: Sandwich med kyckling och haydari
Middag: Quinoabiff med bulgur, indisk currysås och grönsaker
Dag 2
Frukost: Kokt ägg med tomat och rågkex med havssalt
Lunch: Linssallad med morot, rödbeta och grönkål
Middag: Nötfärs med potatis, mjuka lökar och ärtor
Dag 3
Frukost: Skyr med äppelkompott
Lunch: Pärlkornssallad med kyckling, tomat och fetaost
Middag: Kycklingfilé med pasta, grön sås och broccoli
Dag 4
Frukost: Rågfralla med äpple och choklad med mandel
Lunch: Bulgursallad med mango och edamamebönor och chili-ingefärsdressing, toppad med jordnötter
Middag: Falafel med potatis, hummus och ugnsbakad zucchini
Dag 5
Frukost: Vaniljkvarg med halloncrunch
Lunch: Pastasallad med kyckling och fetaost i currydressing
Middag: Stora kalkonköttbullar med ris, gul tomatsås och bönor

Viktminskningspaketet vecka 19 (6. - 12. maj)

Dag 1
Frukost: Overnight oats med jordnötssmör och choklad
Lunch: Sandwich med pulled chicken, sallad och tomatrelish
Middag: Gyrosmarinerad kyckling, potatis, tzatziki och bönor
Dag 2
Frukost: Omelett med fullkornsbröd och tomater
Lunch: Rustik sallad med mandel och vitlöksdressing
Middag: Beef shahi korma med bulgur och morötter
Dag 3
Frukost: Kvarg med topping av svartvinbär/hallon
Lunch: Quinoasallad, kyckling, rödbetor och hummus
Middag: Köttbullar i fat med pasta
Dag 4
Frukost: Keso med mandel serverad med ciabatta och tomat
Lunch: Kikärtsallad med vitost och örter
Middag: Stora kalkonköttbullar med marinerad potatis och grönsaker
Dag 5
Frukost: Persikoyoghurt med paleomüsli
Lunch: Pastasallad med kyckling i curry/peppardressing
Middag: Stekt kycklingfilé med råris, currysås och grönsaker

Viktminskningspaketet vecka 20 (13. - 19. maj)

Dag 1
Frukost: Chia-gröt med hallon och flädersaft
Lunch: Sandwich med rödbetshummus och sallad
Middag: Sallad med vetekorn och brockolinuggets
Dag 2
Frukost: Äggröra med grillad paprika, ärtor och tomat
Lunch: Dinkelsallad med avokado och kyckling
Middag: Stora kycklingköttbullar med ris, currysås och råa morötter
Dag 3
Frukost: Kefir med paleomüsli
Lunch: Spröd sallad på kärnor, brockoli, kål och edamame
Middag: Spaghetti Bolognese med körsbärstomater
Dag 4
Frukost: Rågfralla med morot och russin samt mandel och tomat
Lunch: Röd bulgursallad med äggbitar, tomat och bröd
Middag: Rosmarinstekt kalkonfilé med potatis och tzatziki
Dag 5
Frukost: Yoghurt med jordgubbar och müsli
Lunch: Grön pastasallad med frikadeller på nötkött
Middag: Indisk smörkyckling med bulgur och chutney

Viktminskningspaketet vecka 21 (20. - 26. maj)

Dag 1
Frukost: Sommargröt med fläderbloms- och jordgubbskompott
Lunch: Sandwich med kycklingsallad
Middag: Sallad med marinerad potatis och falafel
Dag 2
Frukost: Äggröra med zucchini och röd paprika, med bröd
Lunch: Pärlkornssallad med vårlök och kyckling
Middag: Vegetarisk chili med bulgur och creme fraiche
Dag 3
Frukost: Skyr med topping av mango och ananas
Lunch: Quinoasallad med kyckling, rödbetor och hummus
Middag: Stekt kycklingfilé med potatis, paprikasås och ärtor
Dag 4
Frukost: Grovt bröd med sylt och ost
Lunch: Bulgursallad med grillade grönsaker och kyckling
Middag: Nötköttscurry med kål, serveras med ris och edamamebönor
Dag 5
Frukost: Kvarg med topping av svarta vinbär/hallon
Lunch: Pastasallad med kyckling, pesto och soltorkade tomater
Middag: Grekisk kyckling i fat med råris

Vardagslådan vecka 18 (29. apr - 5. maj)

Dag 1
Frukost: Rawgröt med äpple, valnöt och russin
Lunch: Sandwich med kyckling och haydari
Middag: Quinoabiff med bulgur, indisk currysås och grönsaker
Dag 2
Frukost: Kokt ägg med tomat och rågkex med havssalt
Lunch: Linssallad med morot, rödbeta och grönkål
Middag: Nötfärs med potatis, mjuka lökar och ärtor
Dag 3
Frukost: Skyr med äppelkompott
Lunch: Pärlkornssallad med kyckling, tomat och fetaost
Middag: Kycklingfilé med pasta, grön sås och broccoli
Dag 4
Frukost: Rågfralla med äpple och choklad med mandel
Lunch: Bulgursallad med mango och edamamebönor och chili-ingefärsdressing, toppad med jordnötter
Middag: Falafel med potatis, hummus och ugnsbakad zucchini
Dag 5
Frukost: Vaniljkvarg med halloncrunch
Lunch: Pastasallad med kyckling och fetaost i currydressing
Middag: Stora kalkonköttbullar med ris, gul tomatsås och bönor

Vardagslådan vecka 19 (6. - 12. maj)

Dag 1
Frukost: Overnight oats med jordnötssmör och choklad
Lunch: Sandwich med pulled chicken, sallad och tomatrelish
Middag: Gyrosmarinerad kyckling, potatis, tzatziki och bönor
Dag 2
Frukost: Omelett med fullkornsbröd och tomater
Lunch: Rustik sallad med mandel och vitlöksdressing
Middag: Beef shahi korma med bulgur och morötter
Dag 3
Frukost: Kvarg med topping av svartvinbär/hallon
Lunch: Quinoasallad, kyckling, rödbetor och hummus
Middag: Köttbullar i fat med pasta
Dag 4
Frukost: Keso med mandel serverad med ciabatta och tomat
Lunch: Kikärtsallad med vitost och örter
Middag: Stora kalkonköttbullar med marinerad potatis och grönsaker
Dag 5
Frukost: Persikoyoghurt med paleomüsli
Lunch: Pastasallad med kyckling i curry/peppardressing
Middag: Stekt kycklingfilé med råris, currysås och grönsaker

Vardagslådan vecka 20 (13. - 19. maj)

Dag 1
Frukost: Chia-gröt med hallon och flädersaft
Lunch: Sandwich med rödbetshummus och sallad
Middag: Sallad med vetekorn och brockolinuggets
Dag 2
Frukost: Äggröra med grillad paprika, ärtor och tomat
Lunch: Dinkelsallad med avokado och kyckling
Middag: Stora kycklingköttbullar med ris, currysås och råa morötter
Dag 3
Frukost: Kefir med paleomüsli
Lunch: Spröd sallad på kärnor, brockoli, kål och edamame
Middag: Spaghetti Bolognese med körsbärstomater
Dag 4
Frukost: Rågfralla med morot och russin samt mandel och tomat
Lunch: Röd bulgursallad med äggbitar, tomat och bröd
Middag: Rosmarinstekt kalkonfilé med potatis och tzatziki
Dag 5
Frukost: Yoghurt med jordgubbar och müsli
Lunch: Grön pastasallad med frikadeller på nötkött
Middag: Indisk smörkyckling med bulgur och chutney

Vardagslådan vecka 21 (20. - 26. maj)

Dag 1
Frukost: Sommargröt med fläderbloms- och jordgubbskompott
Lunch: Sandwich med kycklingsallad
Middag: Sallad med marinerad potatis och falafel
Dag 2
Frukost: Äggröra med zucchini och röd paprika, med bröd
Lunch: Pärlkornssallad med vårlök och kyckling
Middag: Vegetarisk chili med bulgur och creme fraiche
Dag 3
Frukost: Skyr med topping av mango och ananas
Lunch: Quinoasallad med kyckling, rödbetor och hummus
Middag: Stekt kycklingfilé med potatis, paprikasås och ärtor
Dag 4
Frukost: Grovt bröd med sylt och ost
Lunch: Bulgursallad med grillade grönsaker och kyckling
Middag: Nötköttscurry med kål, serveras med ris och edamamebönor
Dag 5
Frukost: Kvarg med topping av svarta vinbär/hallon
Lunch: Pastasallad med kyckling, pesto och soltorkade tomater
Middag: Grekisk kyckling i fat med råris